Bia de la "Puterea dragostei", pe patul de spital! Iata ce a patit concurenta si cat de mult au afectat-o toate conflictele traite in ultima vreme!

Autor: D.I.
Actualizat: 19 nov 2020, 13:25

Bia traverseaza o perioada extrem de dificila dupa ce a fost protagonista multor confilcte in casa "Puterea dragostei".

Bia are 21 de ani si a venit in casa ''Puterea dragostei'' pentru a-si gasi marea iubire. Aceasta viseaza ca barbatul pe care il va intalni la “Puterea Dragostei” sa fie inteligent, sa aiba haz, sa fie carismatic. Isi doreste sa-si gasesca jumatatea si sa se casatoreasca. Spune ca nu ar accepta niciodata ca partenerul de viata sa ii interzica sa tina legatura cu familia ei.


Inca de cand a pasit in casa "Puterea dragostei", Bia a starnit adevărate pasiuni printre baieti.
Cu atitudinea sa senzuală, dar mai ales cu trupul său impecabil, frumoasa Bia a pus ochii pe Bogdan Mocanu și este hotărâtă să nu se lase până nu îl va cuceri în totalitate.
Pentru că a mai fost dezamăgit de femei chiar în casa iubirii (de pe vremea când era cu Roxana Buzoiu), Mocanu se lasă greu de data aceasta și nu mai se mai aruncă într-o nouă relație fără să fie sigur că acest lucru merită cu adevarat.
Dupa despartirea de Mocanu, Bia a incercat sa se apropie de Iulian, care o curtase la inceput, insa nu au reusit sa formeze un cuplu.
Desi in prezent, Bia este curtata indeaproape de Rusu, tanara a marturisit ca deocamdata nu isi doreste o relatie serioasa ci vrea sa ii mai cunoasca pe baieti mai intai.


De cand a intrat in casa "Puterea dragostei", Bia a demonstrat tuturor ca nu se sfieste deloc sa spuna lucrurilor pe nume, fiind o fire directa si transanta cu toti cei din jurul ei.

Desi a lipsit o scurta perioada din emisiune, Bia nu a renuntat la visul ei de a-si intalni marea iubire in cadrul show-ului si a revenit mai ambitioasa ca oricand. Insa revenirea ei nu a fost una de bun augur deoarece la scurt timp a fost implicata in mari conflicte cu Livian si Bianca.


De curand, Bia le-a declarat razboi lui Livian si Biancai, insa totul avea sa se rasfranga asupra sa, deoarece tanara a suferit o criza urata de nervi si a reactionat extrem de agresiv, distrugand o toaleta.

Citeste si: Rasturnare de situatie in GALA "Puterea dragostei"! Se schimba regulamentul emisiunii! Bianca, in pericol de descalificare? Afla care va fi anuntul Andreei Mantea pentru concurenti, ASTAZI, de la ora 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Se pare ca toate aceste evenimente neplacute au afectat-o enorm pe Bia. In ultimele zile aceasta a publicat pe contul ei de socializare imagini in care apare pe patul de spital. Iata ce mesaj le-a transmis concurenta fanilor sai: