Bia, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", imagine inedita din copilarie! "Copil nesuferit si rau de mic!" Iata cum arata concurenta cand avea doar cativa ani!

Autor: D.I.
Actualizat: 06 mar 2020, 17:43
video Foto(5)

Bia a fost una dintre cele mai controversate concurente de la "Puterea dragostei", din al doilea sezon.

Bia de la "Puterea dragostei" a facut furori printre baieti, inca de cand a pasit in "casa iubirii". Cu atitudinea sa senzuală, dar mai ales cu trupul ei impecabil, frumoasa Bia a pus ochii pe Bogdan Mocanu si parea hotărâtă sa nu se lase pană nu il va cuceri.
Pentru că a mai fost dezamăgit de femei chiar în casa iubirii, Mocanu i-a dat de inteles ca se lasa greu de data aceasta si nu mai se mai arunca intr-o noua relatie fara sa fie sigur ca acest lucru merita cu adevarat.

Dupa despartirea de Mocanu, Bia a incercat sa se apropie de Iulian, care o curtase la inceput, insa nu au reusit sa formeze un cuplu.

Chiar daca a lipsit o scurta perioada din emisiune, Bia nu a renuntat la visul ei de a-si intalni marea iubire in cadrul show-ului si a revenit mai ambitioasa ca oricand. Insa revenirea ei nu a fost una de bun augur deoarece la scurt timp a fost implicata in mari conflicte cu Livian si Bianca.

Citeste si: Incredibil cum arata mama lui Sergio, noul concurent de la "Puterea dragostei"! Iata ce trasaturi frumoase a mostenit tanarul de la cea mai importanta femeie din viata sa!

Citeste si: Sergio luat la bani marunti: Ce legatura are cu videoclipul incendiar in care apare Roxana? "Fratele meu facea mai demult asta daca voia sa se afirme cu tine!" Iata ce explicatii a dat noul concurent!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: E dovada clara ca Livian nu a renuntat la Bianca! Iata ce a aparut pe contul de socializare al concurentei! Cum au fost surprinsi cei doi indragostiti, in casa "Puterea dragostei"!

Se pare ca toate aceste evenimente neplacute au afectat-o enorm pe Bia si a decis sa se retraga din emisiune.
Desi s-a retras temporar din casa "Puterea dragostei" pentru a se trata, si a se indeparta o perioada de tot ceea ce a suferit in ultima vreme, se pare ca Bia a gasit cele mai bune remedii pentru a-si

reincarca bateriile.
Bia le-a demonstrat tuturor ca se simte perfect si este extrem de fericita, doarece si-a gasit marea iubire. Iata cat de bine se potriveste cu noul ei iubit:

De curand, Bia a publicat pe contul ei de socializare o imagine inedita din copilarie. Fosta concurenta de la "Puterea dragostei", s-a descris drept un "copil nesuferit si rau de mic". Se pare ca Bia era blonda in copilarie, insa se observa din imagine ca avea inca de atunci o atitudine puternica.