Bia, gest extrem in timpul unei crize de nervi! Iata cum a fost scoasa cu forta din toaleta si cum si-a dezlantuit furia, in urma certurilor aprinse cu Livian si Bianca!

Autor: D.I.
Actualizat: 19 nov 2020, 12:05

Bia a cedat nervos dupa o cearta apriga cu Livian si Bianca si a reactionat violent, socandu-si toti colegii.

In editia de astazi "Puterea dragostei", Bia a suferit o criza de nervi, care i-a socat pe toti cei din casa, dupa o cearta atroce cu Livian si Bianca.
Pe de alta parte, Livian a sutinut ca atitudinea lui ironica si rautacioasa deriva din faptul ca Andreea, Bia si Ligi o supun permanent in ultima vreme pe Bianca multor sicane si jigniri.

La un moment dat, Bia a mers cu Bianca spre toaleta, unde i-a cerut rivalei sale sa intre cu ea in baie, insa Bianca a refuzat categoric.

Atunci Bia s-a dezlantuit total si a inceput sa distruga closetul, sub privirile ingrozite ale colegilor sai.

"Nu mai pot, ce vreti sa vorbiti cu mine? Nu mai pot! Unde vrei? Nu stiu ce am. Nu ii mai suport. Nu mai pot. Nu mai suport ca nimeni să isi bata vreodata joc de mine!", a spus Bia.

Toti concurentii au fost uluiti de atitudinea Biei, iar Bogdan Mocanu a fost primul care a condamnat gestul necontrolat al tinerei.

Toti au crezut ca Bia intentiona sa o bata pe Bianca la toaleta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Dacă stii că ai probleme, te duci intr-un colt! Nu exista bine aici, crede-ma!", a zis Mocanu.

Citeste si: None a dat cartile pe fata! Iata de ce a lipsit din emisiune! Neatentia se plateste! Ce anume l-a tinut departe de "Puterea dragostei"?

Citeste si: Simona, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", schimbare uluitoare de look! Iata la ce interventie estetica a recurs tanara de curand!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.