Bia Khalifa este de domeniul trecutului pentru Fulgy. Fiul Clejanilor a înlocuit-o deja pe blondină| Video

Autor: Madalina Maftei

Fulgy a înlocuit-o deja pe Bia Khalifa

Fulgy și Bia Khalifa și-au spus adio, la scurt timp după ce s-au declarat cel mai fericit și împlinit cuplu din showbiz. Fiul Clejanilor a înlocuit-o rapid pe blondină, iar imaginile vorbesc de la sine.

După ce au luat pe toată lumea prin surprindere că formează un cuplu, acum, Fulgy de la Clejani a dat de înțeles că nu mai este împreună cu Bia Khalifa, ba mai mult, s-a afișat la brațul unei alte domnișoare.

Fulgy a înlocuit-o deja pe Bia Khalifa

Deși păreau că sunt mai fericiți ca niciodată împreună, se pare că lanțul de iubire dintre Fulgy și Bia Khalifa s-a rupt.

Fiul Clejanilor a anunțat pe contul său de Instagram că este din nou singur, semn că ruptura dintre el și Bia s-a produs deja, neașteptat de repede.

La scurt timp după ce le-a spus tuturor fanilor săi că este un bărbat singur, Fulgy s-a afișat în club cu o altă domnișoară. Cei doi păreau extrem de apropiați, semn că există ceva mai mult între ei.

Citește și: Ce se întâmplă în aceste momente cu Bia Khalifa, iubita lui Fulgy, după ce a apărut pe Internet în hohote de plâns. Ce a pățit blondina

Acesta a mai precizat că relația cu blondina scârțâia, drept urmare, cei doi au decis să pună punct.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Ca să vă țin la curent cu realitatea, nu cu imaginea pe care v-o prezint eu pe aplicațiile Meta și TikTok, fosta mea relație de prietenie s-a încheiat... Singur cum am fost tot timpul. Misterul bărbatului este golănia! Că asta-i bărbatul, bărbatul se naște vânător!”, a scris Fulgy, pe rețelele de socializare.

Se pare că fiul Clejanilor nu a bătut pasul de loc, recent a apărut la brațul unei alte domnișoare.

Cei doi au fost filmați în timp ce se sărutau, în club.

Citește și: Bia Khalifa a fost încătușată pe Aeroportul Otopeni! Întregul moment a fost filmat de iubitul ei, Fulgy| Video

Momentan, Bia Khalifa nu a ieșit public să vorbească despre despărțirea de Fulgy, deși în urmă cu câteva zile păreau mai bine ca oricând, tânăra a fost filmată chiar în casa Vioricăi de la Clejani.

Este bine cunoscut faptul că interpreta de muzică de petrece nu a avut nimic împotriva iubitei fiului său, ba mai mult, a primit-o în casa ei și a considerat-o parte din familie.

@mrmoft #foryou #fy #fypage #fulgy #mrmoft ♬ sunet original- mrmoft

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.