Bia Rus a ingenunchiat concurenta cu momentul ei din aceasta seara, de la “Bravo, ai stil! Celebrities”: “Este cel mai bun moment de-al tau!”

Author: Bogdan Stanescu
Bianca Rus face senzatie la Bravo ai stil! Celebrities

In aceasta seara, de la ora 22:30, la “Bravo, ai stil! Celebrities” concurentele pregatesc momente indraznete si tinute vestimentare iesite din comun, in concordanta cu tema propusa de aceasta data – Candyland.

Bianca Rus pune in scena un moment artistic care ii va impresiona total pe jurati. Pentru prima oara de cand se afla in competitia “Bravo, ai stil! Celebrities”, concurenta ii uimeste pe acestia cu styling-ul, cu povestea si tot momentul gandit pentru aceasta seara. Raluca Badulescu confirma performanta Biancai Rus din seara aceasta.

“Este cel mai bun moment de-al tau, intr-o seara de sambata, de cand esti in competitia asta”,

spune Raluca Badulescu.

Si Maurice Munteanu este de parere ca momentul Biancai este la superlativ, motiv pentru care a fost notata ca atare.  

“A fost cel mai bun moment de intrare pe scena, si al tau vreodata, dar si din aceasta editie. Ai dansat, te-ai miscat, acum vii cu o tinuta surprinzator de buna”, spune Maurice.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cum arata momentul Biancai aplaudat de jurati veti putea afla urmarind editia din aceasta seara  show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata de la ora 22:30, la Kanal D!