Bia si Andreea de la "Puterea dragostei", surprinse fara machiaj! Iata cum arata tenul celor doua concurente cand nu se afla in fata camerelor de filmat!

Autor: D.I.
Actualizat: 01 sep 2020, 03:35

Bia si Andreea sunt doua dintre cele mai admirate concurente de la "Puterea dragostei", din sezonul doi.

Are 21 ani, este din Breaza (Prahova), activeaza ca model si este studenta. Viseaza ca barbatul pe care il va intalni la “Puterea Dragostei” sa fie inteligent, sa aiba haz, sa fie carismatic. Isi doreste sa-si gasesca jumatatea si sa se casatoreasca. Spune ca nu ar accepta niciodata ca partenerul de viata sa ii interzica sa tina legatura cu familia ei.
Dupa o relatie esuata, Bia isi doreste enorm sa isi intalneasca marea iubire.

Aceasta isi doreste de la posibilul viitor iubit sa fie inteligent, corect si respectuos.


Tânăra a starnit adevărate pasiuni printre baietii din casa ''Puterea dragostei". Cu atitudinea sa senzuală, dar mai ales cu trupul său impecabil, frumoasa Bia a pus ochii pe Bogdan Mocanu și parea destul de hotarata sa il cucereasca. Dar soarta nu i-a suras, deoarece Bogdan Mocanu a parasit emisiunea fara sa reuseasca sa o cunoasca mai bine pe frumoasa bruneta.

Dupa plecarea lui Mocanu, Bia a incercat sa ii dea o sansa lui Iulian insa nici cu el nu a reusit sa formeze un cuplu.

Andreea are 30 ani,  asistent medical si voluntar. Spera sa se indragosteasca in emisiune si isi doreste ca barbatul din viata ei sa fie un om echilibrat.  Cel mai mare vis al ei este să aiba o familie fericită. Andreea

a format un cuplu cu Livian, dar pentru scurt timp, deoarece acesta a fost iremediabil cucerit de Bianca si astfel, povestea lor s-a incheiat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


De curand, Bia a publicat pe contul ei de socializare un filmulet, in care a fost surprinsa alaturi de Andreea, in timp ce se aflau in afara casei "Puterea dragostei". Cele doua concurente nu s-au sfiit sa apara fara pic de machiaj, ci dimpotriva par extrem de mandre de tenul lor, care arata impecabil.

Citeste si: Simina a postat fotografia cu burtica, din PROFIL! Se vede mai clar ca oricand!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.