Bianca are 27 de ani, este creator de continut si locuieste in Bucuresti.

Bianca s-a înscris în competiția „Casa Iubirii” cu scopul de a-l cunoaște mai bine pe Patrick, un bărbat care i-a atras atenția în trecut. Deși s-au intersectat de câteva ori întâmplător în București, nu au avut ocazia să aprofundeze o relație. Ea consideră că Patrick întruchipează multe dintre calitățile pe care le caută la un bărbat: onestitate, bunătate, inteligență, maturitate.

Bianca a absolvit Facultatea de Agronomie, dar nu și-a finalizat licența, deoarece, spune ea, nu intenționează să profeseze în domeniu, fiind o alegere influențată de dorința tatălui ei. În prezent, este un creator de conținut de succes în mediul online și își dorește, pe viitor, să deschidă un salon de beauty. 

Bianca se descrie ca fiind „un om cu suflet bun”, empatică și dornică să ajute atunci când vede pe cineva în suferință. Totuși, recunoaște că impulsivitatea este cel mai mare defect al său și evită situațiile tensionate, persoanele cicălitoare sau prea curioase.

Îi place să aibă mulți prieteni, să socializeze, să danseze și să gătească, considerându-se talentată în bucătărie. La 27 de ani, Bianca își dorește o familie, lucru pe care l-a visat întotdeauna, mai ales pentru că părinții ei naturali nu au fost niciodată împreună pentru ea. Crede în iubirea profundă și în dedicarea față de partener, fiind convinsă că în dragoste este normal să pui nevoile celuilalt pe primul loc.