Bianca a acuzat-o pe Ella că dă informații din casă și că s-a văzut cu Iancu în afara emisiunii! S-a scos telefonul! Ce a trebuit să arate Ella

Autor: A.I.
Actualizat: 01 nov 2019, 19:00

Bianca a acuzat-o în emisiunea de astăzi "Puterea dragostei" pe Ella că dă informații din casă și că s-a întors cu Iancu în afara emisiunii.

Ella a mers să aducă telefonul pentru a-i arăta Andreei Mantea că nu este adevărat că dă informații din casă, așa cum a acuzat-o Bianca.

"Acum câteva zile eram la restaurant dimineață, vorbisem seara cu Manuela, din ce ne-am gândit noi clar Ella dădea informațiile. A fost o postare făcută, că s-au întâlnit cu toții, din care reieșea că toți au băut, că s-au distrat, mai puțin Ella.

Ella nu a băut, Ella a fost cea mai liniștită", a spus Bianca.

"Am zis că am băut, dar nu am băut la fel", a replicat Ella.

Bianca: Mi s-a părut ciudat, doar o persoană care a fost acolo avea cum să știe și persoana care a ieșit cel mai bine din tot a fost ea. Când am venit luni în emisiune Ella îmi spunea: hai să recunoaștem, hai să spunem că ne-am întâlnit, că nu știu ce

Ella: Că dacă ne întreabă ar fi mai bine să recunoaștem, ce-ar trebui să facem, ce sfat ne-ai da

Bianca: Nu, nu, nu

Ella: Ba da, da, da, da, nu nu, nu 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca: Nu-i adevărat, voi vorbeați între voi și am venit eu între voi și v-am spus nu recunoașteți, că nu sunt poze. 

(...)

Ella: Când eu îți spun ție că tu te întâlnești cu Livian clar ai făcut ceva, dar când eu spun că ne-am întâlnit toți, de ce să arunci spre mine când ne-am întâlnit toți

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.