Bianca a dat cartile pe fata! Iata ce se intampla intre ea si Livian si cum au fost surprinsi cei doi, intr-o excursie in Turcia!

Autor: D.I.

Bianca a revenit in casa "Puterea dragostei" pentru a continua sa isi caute jumatatea.

Desi Livian a declarat inca de la intrarea in casa "Puterea dragostei" ca isi doreste sa o cunoasca mai bine pe Andreea, se pare ca in ultima perioada preferintele sale s-au schimbat. Acesta s-a reorientat brusc spre Bianca, de care a inceput sa se apropie din ce in ce mai mult, dandu-i de inteles ca isi doreste o relatie cu ea.
Potrivit indiciilor pe care cei doi le-au dat pe retelele de socializare, se pare ca incepe sa se contureze o relatie intre ei.

De curand, Bianca a postat o fotografie cu un buchet de flori si cu descrierea ''Iti multumesc''.

De asemenea, pe conturile celor doi au aparut si alte indicii. De exemplu, Bianca a repostat o postare cu urmatorul mesaj: ''Da-l draq de Fat Frumos! Stai cu lupul zic, te vede ma bine, te audce mai bine si te mananca toata''. Este cunoscut faptul ca Livian este supranumit ''lupul''. 


Acesta a si postat ziele trecute pe story o fotografie cu Bianca. Asadar, toate indiciile duc catre faptul ca cei doi formeaza un cuplu si ar fi mai indragostiti ca oricand. 


De curand, Bianca a publicat pe contul ei de socializare o imagine in care apare pe umerii lui Livian, in timp ce se aflau intr-o escapada romantica la mare, intr-o statiune din Turcia.
Tanara a precizat in dreptul imaginii ca nu formeaza inca un cuplu insa sunt in perioada de cunoastere.

"Nu suntem împreuna. Suntem in perioada de cunoaștere.", a precizat Bianca.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bia de la "Puterea dragostei", replica dura la adresa Roxanei din primul sezon! Iata ce mesaj i-a transmis concurenta dupa ce a fost acuzata ca o imita!

Citeste si: Culita Sterp, aparitie neasteptata! Iata cine este blonda sexy care ii sta alaturi de ceva vreme si cum au fost surprinsi! Nimeni nu se astepta la asa ceva!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.