Bianca a dat cărțile pe față și a spus tot ceea ce gândește despre Robert! Concurentul a declanșat un atac furibund la adresa Biancăi! „Mihaela e la cer și tu la pământ!” Iată cum a reacționat Alexandru!

Author: Ana Filip
Actualizat: 21 mar 2023, 19:00
Foto(4)

Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de multe momente de senzație și de posibilitatea de a-i cunoaște pe cei pe care ii simpatizează, însă și de tensiuni și răsturnări uluitoare de situație, care de multe ori le pot pune în pericol relațiile celor care au deja un cuplu în cadrul show-ului. În ediția de Gala de duminică, fetele și băieții au așteptat cu emoții să afle dacă va exista sau nu o eliminare, iar în cele din urmă aceștia au fost anunțați de Andreea Mantea că nu va fi o Gala eliminatorie, însă emoțiile au continuat

până la aflarea Favoritului Săptămânii, care de această dată a fost Nona, spre uluirea tuturor.

Săptămâna a început în Casa iubirii într-o atmosfera tensionată, după ce Bianca a lansat un atac aprigă asupra lui Robert, despre care a afirmat că este gelos pentru faptul că el nu a reușit să o cucerească, iar ea a format între timp un cuplu cu Alexandru. Cei doi concurenți au reluat discuțiile aprinse și în ediția de astăzi, când și-au spus replici acide și chiar jignitoare.

Bianca a dat cărțile pe față și a spus tot ceea ce gândește despre Robert! Concurentul a declanșat un atac furibund la adresa Biancăi

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a existat o atmosfera marcată de multe certuri și discuții în contradictoriu. Și de această dată protagoniștii au fost Bianca și Robert. Cei doi au ajuns din nou la cuțite după ce Bianca a dat cărțile pe față și a încercat să îl pună la punct și chiar să îl umilească.

Însă nici concurentul nu s-a lăsat mai prejos și s-a zbătut să țină piept valului de afirmații malițioase lansate de Bianca asupra lui.

Bianca: Cred că Robert, în sufletul lui chiar mă place și este foarte deranjat de relația mea cu Alexandru! Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj! Dacă nu era frumos...

demult!(...) Suntem în aceeași propoziție?

Robert: Cică dacă ne mai iubit! Ne-am iubit vreodată?

Bianca: Dar tu încă îți pui întrebări? E clar că nu, Robert! Nu!

Robert: Eu nu știam! Mulțumesc că m-ai anunțat!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Andreea Mantea: Ai fi putut să o ai oricând pe Bianca? Chiar și acum?

Robert: Da!

Bianca: Nu știu dacă să rad, sau să plâng!

Robert: Este bucurie! Ce vrei să îți zic!

Bianca: Robert, sigur nu! E părerea ta!

Citește și: Bianca, ieșire nervoasă fără precedent în Casa iubirii! Concurenta a lansat un atac aprig asupra lui Robert! Iată de la ce anume a plecat cearta celor doi și ce replici acide și-au spus! „Lui Robert nu-i convine nicio fată de aici”

Citește și: Premieră în „Casa iubirii”! Nona este favorita săptămânii: „Sper să arătăm adevărata dragoste și aici, și afară”

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?