Bianca a deschis Cutia Pandorei și a iscat tensiuni aprige în Casa iubirii! „Înainte să plece din hotel, Patricia a povestit Lorenei de ce nu și-a dorit să se apropie cu adevărat de Laurențiu!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 19 iul 2023, 20:31

Laurențiu a făcut dezvăluiri incendiare! Patricia i-ar fi propus o întâlnire! „Ea a ieșit din competiție și ar vrea să se vadă cu mine!” Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi momente de senzație, de întâmplări inedite, de întâlniri romantice, dar și de multe tensiuni și controverse iscate din invidie sau din cauza orgoliilor. După ce în ediția precedentă Laurențiu și Lorena s-au aflat în centrul atenție deoarece au participat la o cină romantică și mai mult decât atât s-au sărutat cu patos, în ediția de astăzi, Bianca, rănită în orgoliu, a lansat câteva dezvăluiri neașteptate menite să le creeze primele neînțelegeri Lorenei și partenerului ei.

Bianca a deschis Cutia Pandorei și a iscat tensiuni aprige în Casa iubirii

În ediția de astăzi, în Casa iubirii s-au iscat noi tensiuni aprige în rândul concurenților, după ce Bianca a deschis Cutia Pandorei. Vizibil afectată de faptul că Laurențiu și-a îndreptat atenția asupra Lorenei și are de gând să o cucerească, Bianca a decis să readucă în discuție motivul pentru care Patricia a refuzat să îi dea o șansă lui Laurențiu.

Concurenta a spus că prietena ei, Patricia i-ar fi dezvăluit Lorenei, înainte de să plece, motivul pentru care nu a vrut să se apropie de Laurențiu și a refuzat să formeze un cuplu cu el. Pe de altă parte, Laurențiu a făcut și el la rândul lui o dezvăluire incendiară, despre faptul că Patricia l-a căutat după ce a plecat din Casa iubirii și i-a propus să se întâlnească.

Citește și: Lorena și Laurențiu au spart gheața cu un sărut pasional! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii! Ce afirmații a făcut Bianca în clipa în care a realizat că l-a pierdut definitiv pe Laurențiu! „A fost făcut totul pentru mine”

Andreea Mantea: Bianca este o problemă, un ghimpe în coasta ta, Lorena, în relația ta cu Laurențiu?

Lorena: Nu am înțeles! Ea de dimineață a părut foarte interesată de tot ceea ce înseamnă Laurențiu și dubiile mele au fost după un live în care au apărut patru persoane și nu înțelegeam despre ce este vorba și acum ea să fie mai interesată de el! Asta a fost!

Bianca: Îmi imaginăm că ai fi scos chestia asta de live, pentru că mi-au trimis la mine pe grupuri ce faci tu!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Andreea Mantea: Crezi că este deranjată de faptul că te apropii de Lorena?

Laurențiu: Se preface că este deranjată, da!

Bianca: Lasă că Patricia i-a spus și Lorenei! Că să știi! Știe și Lorena!

Lorena: Pe mine ce trebuie să mă bagi la mijloc în problemele tale? Dacă ai ceva de spus, spui tu!

Andreea Mantea: Ce i-a spus Patricia Lorenei?

Bianca: Înainte să plece Patricia din hotel, ea a povestit Lorenei de ce nu și-a dorit să se apropie cu adevărat de Laurențiu!

Citește și: Cristina a izbucnit în lacrimi! Amintirile primului date cu Radu i-au revenit în minte! „Se bate mintea cu inima” Concurenta a refuzat o escapadă romantică la mare alături de partenerul ei

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?