Bianca a fost eliminata de la “Bravo, ai stil!”

Autor: B.M.
Actualizat: 24 sep 2017, 10:18

A fost o batalie stilistica stransa in Gala de aseara a show-ului “Bravo, ai stil!”, insa tematica propusa de jurati, “Stralucirea anilor ‘20”, le-a pus in incurcatura pe multe dintre aspirantele la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania.

Aseara, Bianca a parasit competitia care i-ar fi putut aduce mult ravnitul titlu, ca urmare a deciziei juratilor, dar si a voturilor primite din partea celor din fata micilor ecrane. La duel, alaturi de Bianca s-a aflat si Roxana, fiind clasata pe ultima pozitie cu 7 puncte, dupa jurizare.

“Sunt socata! Chiar nu ma asteptam ca fetele sa ma nominalizeze tocmai pe mine. Dar ele au avut o strategie: sa nominalizeze o concurenta puternica ca sa castige competitia”, spune Bianca la finalul Bianca.

Tot aseara, pe prima pozitie in clasamentul juratilor s-a aflat Alexandra, cu 23 de puncte. Alaturi de Alexandra, protejatele acestei seri de Gala au fost si Alina si Beatrice, ca urmare a notelor mari obtinute, 13, respectiv 16 puncte.

Nu ratati show-ul “Bravo, ai stil!”, difuzat de luni pana vineri, de la ora 16:30, si in fiecare sambata, de la ora 22:00, la Kanal D!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.