Bianca a izbucnit în lacrimi după ce Livian s-a apropiat de altă fată. S-a terminat totul între ei?

Autor: B.H.
Actualizat: 28 ian 2021, 07:20

Bianca a izbucnit în lacrimi. Apropierea lui Livian de o altă fată din casă a făcut-o să cedeze. Concurenta nu și-a mai putut ascunde suferința.

Bianca a izbucnit în lacrimi. Bianca încearcă să pară tare și se leagă de orice pentru a se apropia din nou de Livian, dar acesta nu doar că o ține la distanță, ci chiar se apropie de alte fete din casă, totul spre dezamăgirea Biancăi. Ce s-a întâmplat acum?

Bianca a izbucnit în lacrimi după ce Livian s-a apropiat de altă fată. S-a terminat totul între ei?

Imaginile în care Livian a fost surprins în timp ce o privrea pe Ramona au făcut-o pe Bianca să izbucnească în lacrimi. Concurenta de la "Puterea Dragostei" a început să plângă foarte tare și a ieșit din emisiune preț de câteva clipe pentru a se liniști. După ce a revenit în casă, Bianca a încercat să pară tare, dar în continuare nu și-a putut stăpâni lacrimile, mai ales atunci când Livian a spus că vrea să plece din casă și că va încerca să evite orice fel de interacțiune cu ea.

Atitudinea lui Livian a afectat-o puternic pe Bianca, iar concurenta nu a mai reușit să vorbească despre tot ceea ce se întâmplă în sufletul ei. Livian a fost deranjat de reacția Biancăi, acesta considerând că nu are motive să plângă, mai ales că ei nu mai sunt împreună de luni bune.

Livian: Dacă era Ella înțelegeam, dar cu Ramona?(...) De ce Bianca s-a apucat să plângă acum când nu a existat atingere, doar o simplă privire, în comparație cu ce a fost săptămânile trecute.

Eu cu Ella pe iaht, eu cu Ella în emisiune când m-am jucat. De ce să plângi că am stat și m-am uitat așa la ea?

Bianca: E ok, nu mai vreau să mai vorbesc.

Livian și Bianca, din nou în conflict: "După ce o lună îți dau în fiecare zi bani..." De la ce a pornit totul?

Livian și Bianca, din nou în conflict. Nu trece nicio zi fără ca cei doi concurenți de la" Puterea Dragostei" să nu se atace reciproc.

Livian și Bianca, din nou în conflict.  Discuțiile au pornit după ce Bianca l-a jignit pe Livian, iar acesta nu a mai suportat și i-a dat replica. Ce comentariu l-a deranjat din cale afară pe concurentul de la" Puterea Dragostei"?

După ce Livian a afirmat că între el și Bianca s-a terminat totul, acum, cei doi foști iubiți au fost din nou surprinși împreună. Între ei încă există tensiuni și nu se feresc să se atace reciproc, Bianca recunoscând că face acest lucru doar pentru a-l enerva pe Livian. Astfel, după ce l-a făcut zgârcit pe Livian, acesta a reacționat dur.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Nelson Mondialu s-a razgandit! E de acord ca Livian sa fie cu Bianca! Ce anunt a facut

Bianca a izbucnit în lacrimi. Ce făcea Ramona în tot acest timp?

În timp ce Bianca încerca să își stăpânească lacrimile, Ramona, fata de care Livian s-a apropiat, nu a ezitat să zâmbească, cu toate că discuțiile dintre cei doi foști iubiți au pornit în urma interacțiunii dintre ea și Livian. Aceasta a spus că nu se simte vinovată pentru cele întâmplate, ci din contră, chiar se simte bine în compania concurentului de la "Puterea Dragostei".

Ramona: Gata, acum vă dați cu părerea că mă simt eu bine că am venit aici lângă Livian. Bine, mă simt bine în prezența lui. Care e problema?

Citeste si: Bianca face acuzații grave la adresa Bernei: "Trebuie să înveți să îți respecți bărbatul"

Bianca a izbucnit în lacrimi.  Concurenta suferă foarte tare în momentul în care o altă femeie se apropaie de Livian, cu toate că ei nu mai formează un cuplu.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, mărturisirea care îl va șoca pe Livian! ”Asta este teama mea când voi ajunge în țară!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.