Bianca a izbucnit în lacrimi, după ce a primit cadoul neașteptat din partea lui Andrei! Concurenta s-a simțit vinovată după gestul lui Andrei, iar emoțiile și regretele au copleșit-o! „Eu, șerpoaica de mine iar alege un bărbat care nu e ok!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 20 ian 2023, 16:01
Foto(4)

Bianca, în lacrimi, după ce a primit cadoul neașteptat din partea lui Andrei! Tânăra regretă enorm că își îndreptase atenția față de un alt concurent!

Noul sezon al emisiunii Casa iubirii a debutat în forță luni, 16 ianuarie, cu zece noi concurenți dar și patru din primul sezon, care și-au dorit să rămână pentru a-și caută în continuare jumătatea. Astfel, alături de noii concurenți au decis să rămână în Casa iubirii, Bianca, Natalia, Radu și Ionuț. Încă din a două ediție a sezonului 2, concurenții au început să aibă întâlniri în camera roșie, acolo unde au încercat să se cunoască mai bine și chiar să stabilească primele conexiuni și simpatii.

În ediția de astăzi, Bianca a fost luată prin surprindere de gestul incredibil la care a recurs Andrei, unul dintre noii concurenți, care i-a oferit un cadou neașteptat.

Bianca a izbucnit în lacrimi, după ce a primit cadoul neașteptat din partea lui Andrei! Concurenta s-a simțit vinovată după gestul lui Andrei

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a început să plutească dragostea în aer pentru unii dintre concurenți.

Printre aceștia s-au numărat Bianca și Andrei. Carismaticul tânăr i-a pregătit o surprinză de senzație Biancăi, față pe care a plăcut-o din prima clipă în care a văzut-o și a aflat câteva detalii despre ea.

Vizibil emoționat, Andrei i-a oferit Biancăi în dar o superbă brățară, pentru a-i arăta admirația lui, dar și pentru a-și exprima în mod indirect atracția față de ea și dorința de a se apropia mai mult și chiar de a încerca să formeze un cuplu pe viitor.

Gestul la care a recurs Andrei a emoționat-o teribil pe Bianca și i-a transmis aceleași uriașe emoții și tânărului care abia a reușit să ii prindă brățară, cu mâinile tremurânde. Concurenta s-a arătat foarte încântată de cadoul primit dar și de tandrețea și admirația pe care le-a simțit din partea lui Andrei.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Alexandru, noul concurent din Casa iubirii, a izbucnit în lacrimi! Iată ce mărturisiri tulburătoare a făcut carismaticul tânăr despre povestea lui de dragoste care i-a devastat sufletul recent! „Era extrem de geloasă! Ne-am certat foarte urât!”

La scurt timp, după plecarea lui Andrei din casa fetelor, Bianca a fost din nou copleșită de momentul trăit anterior alături de carismaticul tânăr.

Întrebată de colegele sale ce a pățit, Bianca a izbucnit în lacrimi și a mărturisit că apreciază foarte mult gestul lui Andrei, însă în același timp regretă teribil faptul că ea își îndreptase inițial atenția și admirația față de Robert, pe care acum îl consideră total nepotrivit pentru ea.

Citește și: Ce fac și cu ce se ocupă Sorin și Nicoleta la scurt timp după finala ”Casa Iubirii”. Foștii concurenți au făcut un pas important în relația lor și sunt în toiul pregătirilor: ”Abia aștept să vă arăt rezultatul final”

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?