Bianca a pus piciorul în prag! Concurenta a luat o hotărâre radicală în privința lui Laurențiu! „Eu vreau să nu-ți dau ție de înțeles chestii greșite” Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii! Ce replici acide au lansat Robert și Radu

Author: Ana Filip
Actualizat: 28 apr 2023, 21:58
Foto(4)

Momente tensionate astăzi în Casa iubirii! Bianca a luat o decizie radicală în privința lui Laurențiu! Iată ce i-a spus concurenta și ce reacții s-au stârnit în rândul băieților! „Fă ce simți tu! Nu vreau să te rănesc!”

Concurenții din Casa iubirii au avut parte și astăzi de momente tensionate, după ce lucrurile au scăpat de sub control în ceea ce privește triunghiul amoros conturat recent între Bianca, Alexandru și Laurențiu, care de câteva zile a început să intervină între ei. În ediția de miercuri, Laurențiu a chemat-o pe Bianca în camera roșie pentru a o sărută pe obraji, spre marea uluire a iubitului ei, iar în ediția de joi, concurentul a îndrăznit din nou să o cheme în camera roșie, de această dată pentru a conversa despre apropierea lor și pentru a află dacă există sau

nu șanse că între ei să se lege o idilă. După ce Bianca a început să fie criticată de Robert și Radu pentru atitudinea ei neasumată, tensiunile au luat amploare în Casa iubirii.

Bianca a pus piciorul în prag și a luat o hotărâre radicală în privința lui Laurențiu! „Eu vreau să nu-ți dau ție de înțeles chestii greșite”

În ediția de astăzi, Laurențiu a subliniat la un moment dat faptul că nu îl consideră potrivit pe Alexandru pentru Bianca, după ce tânărul îi spusese acest lucru și în camera roșie în ediția

precedentă.

„Nu consider că e neapărat Alex e bărbatul potrivit pentru ea! Sunt convins că și ea zice aceleași lucruri pe care i le-am spus eu!”, a spus Laurențiu.

Pe de altă parte, Bianca s-a simțit pusă la zid de către mai mulți băieți care au lansat critici aprige la adresa ei, după ce a acceptat să se vadă cu Laurențiu în camera roșie, lăsând loc de interpretări.

Concurenta a încercat să îi pună pe toți la punct, spunându-le răspicat faptul că apropierea ei aparență de Laurențiu a fost în glumă deoarece ea se află într-un cuplu și nu ar fi făcut niciodată ceva ce ar fi putut să îi distrugă relația cu Alexandru.

Robert: Așa ești tu, iei la mișto lumea! Dar pe Laurențiu nu l-ai luat la mișto, l-ai luat în serios!

Bianca: Cum să-l iau în serios dacă l-am întrebat dacă e îndrăgostit de mine!

Robert: Auzi, pe mine nu mă eschivezi! Poate pe Alex!

Bianca: Dar tu ce ai în toată situația asta?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Andreea Mantea: Asta crezi Robert? Că l-a plăcut într-adevăr pe Laurențiu?

Robert: Da, normal! S-a făcut toată roșie! A ras cum râd adolescenții!

Nici Radu nu a putut să rămână indiferent la întreagă situație creată în Casa iubirii și a lansat și el la rândul lui, acuzații și critici aspre la adresa Biancăi. Iar concurenta a reacționat aprig încercând să aducă argumente la ceea ce i s-a spus.

Radu: Hai Bianca, că n-avem doi ani! O dai cum vrei tu!

Bianca: Radu, e jenant ce faci tu acum!

Radu: Nu, e jenant cum mă ataci tu pentru că ești foarte frustrată pentru că a sărit toată lumea pe tine și pe faptele tale, cred că asta e jenant!

Citește și: Laurențiu, decizie uluitoare în privința Biancăi! „Tu ai simțit vreodată ceva pentru mine?” Concurentul a chemat-o din nou pe Bianca în camera roșie, cu riscul de a declanșa o furtună în Casa iubirii! Iată cum a reacționat Alexandru

Citește și: Nona și Bianca, ceartă cumplită în Casa iubirii! Cele două concurente au ajuns în pragul unei altercații după ce și-au spus replici jignitoare! „Nu ne batem! Jur că nu-i făceam nimic!” Andreea Mantea a intervenit pentru a evita un posibil conflict