Bianca a trecut la atac: "In spatele camerelor, Jador a sarutat-o pe Bernadett pe buze!" Afla cum va reactiona concurentul si ce controverse se vor isca in casa "Puterea dragostei"!

Autor: D.I.

Fara sa stea pe ganduri, Bianca a trecut la atac asupra lui Jador.

In editia de astazi, Simona i-a pregatit lui Iancu o surpriza de proportii. Aceasta l-a determinat pe fratele lui Culita Sterp sa intre in jocul ei si sa închidă ochii, spunându-i ca o să-l sarute, însă cea care l-a pupat a fost nimeni alta decat Bianca, in ciuda faptului ca Bobicioiu era si el prezent.
Totul a plecat de la faptul ca Simona i-a cerut lui Iancu sa fredoneze ceva, promițându-i în schimb un pupic pe gura.

Pupicul promis nu a venit însă de la ea, ci de la Bianca.


Simona a marturisit ca a pus la cale aceasta strategie fiindca Bianca i-a mărturisit că îl place pe Iancu.
Intregul moment a avut loc chiar sub privirile lui Bobicioiu, fostul iubit al Biancai, care era pedepsit alaturi de ea. Cei doi erau legați în momentul în care Bianca l-a pupat pe gura pe Iancu.
Nici Iancu nu s-a lasat mai prejos si a incercat sa le admeneasca pe fete, spunand ca ii place sa fie pupat doar pe gura.
Gestul Biancai a iscat multe controverse in randul concurentilor, insa cel mai vehement a reactionat Jador, care s-a aratat extrem de deranjat de faptul ca Bianca a facut acel gest chiar sub privirile lui Bobicioiu.

Citeste si: Bernadett de la "Puterea dragostei", aparitie incendiara, la piscina! Iata cat de sexy este concurenta doar intr-un costum de baie minuscul!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Dupa ce Jador a acuzat-o pe Bianca de faptul ca a recurs la gestul necontrolat de a-l saruta pe Iancu, in prezenta lui Bobicioiu, tanara nu a ramas mai prejos, ci dimpotriva, a trecut si ea la atac. Aceasta a dezvaluit tuturor faptul ca Jador si Bernadett s-au sarutat in spatele camerelor.

Citeste si: Momente de senzatie in casa "Puterea dragostei"! Bianca l-a sarutat pe Iancu, in prezenta lui Bobicioiu! Iata cum a reactionat fostul iubit al Biancai!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.