Bianca, acuzații grave la adresa lui Adrian. Tânăra susține că a fost mințită. Sunt cei doi în pragul despărțirii?

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 25 iul 2022, 15:09

Bianca a izbucnit în lacrimi, fiind extrem de dezamăgita de Adrian, care i-a dăruit un cadou care se presupunea că este confecționat de el, însă aceasta l-a găsit pe internet. Sunt Bianca și Adrian în pragul despărțirii?

Bianca este complet dezamăgită de Adrian, cu care se află într-o relație de ceva timp. Tânăra a izbucnit în lacrimi și îl acuză pe Adrian că a mințit și că i-a dăruit un cadou care nu este făcut de el, așa cum a presupus, căci l-a găsit pe un site de pe internet.

Bianca, acuzații grave la adresa lui Adrian 

Concurenta nu poate admite că tânărul a mințit-o, deși el a proiectat cadoul pe care i l-a dăruit, aceasta nu vrea să recunoască că nu este făcut cu mâinile lui.

Bianca este extrem de dezamăgită de partenerul ei. Relația lor a început să scârțâie în ultima vreme, iar acest lucru este vizibil. 

”Nu am fost înțeleasă, mai ales de Adrian. Credeam că el o să înțeleagă și că o să fie cu totul altfel și că, de fapt, versurile mele sunt o mizerie...Totul a plecat de la faptul că eu l-am idealizat, chiar am crezut 100% că el a făcut acest proiect...dar

l-a descărcat de pe internet”,
a spus Bianca despre cele întâmplate între ea și Adrian.

Citeste si: Natalia, prinsă cu mâța-n sac? Are un iubit secret despre care nu a vrut să vorbească la Casa Iubirii? Primele declarații ale fostei concurente

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Tânăra și-ar fi dorit ca acesta să-i spună că bustul nu era făcut special pentru ea și că l-a proiectat cu mai mult timp în urmă, ar fi apreciat mai mult sinceritatea lui.

Citeste si: Andreea Mantea, anunțul făcut cu ochii în lacrimi: "Am vrut să îl salvez, îmi pare foarte rău!" Imaginea tulburătoare postată de vedeta TV

”Ea poate crede că sunt mincinos și că eu nu sunt capabil să fac așa ceva, bă, eu sunt capabil, doar că, în primul rând, nu am avut timp și,

în al doilea rând, îți ia câteva zile să faci așa ceva...e un proces super complicat și nu-l poți face în câteva ore”,  le-a spus  Adrian băieților, iar Bianca a auzit toată discuția.

Andreea Mantea a sfătuit-o pe Bianca să lase mai mult de la ea, pentru că este o fată matură, iar ceea ce a făcut Adrian nu este de condamnat.

”Îmi pare rău că am ridicat tonul și nu a fost atentă de la început și că am fost mereu cu capul în nori când eram lângă tine”, a

mai spus Bianca.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?