Bianca, apariție surprinzătoare în mediul online! Fosta concurentă de la „Casa iubirii” a ales să-și schimbe look-ul: „Mă las pe mâinile specialiștilor”

Autor: Diana Ghita

Bianca a decis că este momentul să încerce o nouă tunsoare

Sursa: Instagram biancamandru

În această dimineață, Bianca Mândru s-a dus la salon, întrucât a simțit că are nevoie de o schimbare în privința coafurii. Aceasta nu a fost singură, ci împreună cu mama ei.

Bianca Mândru, fosta concurentă de la „Casa iubirii”, este o persoană foarte activă în mediul online, unde le împărtășește urmăritorilor diverse întâmplări din viața ei de zi cu zi. Așa a făcut și astăzi, când le-a dezvăluit internauților că ea și mama sa au optat pentru o schimbare de look.

Bianca a fost la salon cu mama ei

Atât fata, cât și mama ei au decis că este cazul să se tundă, însă, tânăra a fost foarte indecisă în privința noii sale coafuri și i-a lăsat pe hairstyliști să

decidă ce i s-ar potrivi, iar, dacă va fi încântată de noua tunsoare, aceasta le-a transmis fanilor că le va arăta cum îi stă.

„Am venit să mă tund. Nu știu cum, o să mă las pe mâinile specialiștilor și, dacă o să-mi placă, o să vă spun ce și cum”, a spus Bianca, într-un clip postat pe Instastory.

Citește și: „La vârsta asta o să am deja copii” Bianca de la Casa Iubirii se pregătește să fie mămică? Fosta concurentă a dat marea veste

Însă, până atunci, fosta concurentă le-a arătat-o celor din online pe mama ei, care, după cum se poate observa, a fost hotărâtă în privința look-ului dorit, întrucât a fost prima la tuns. Deși avea un păr foarte lung, aceasta a optat pentru o schimbare radicală, întrucât a ales să-l scurteze foarte mult.

„Acum, acolo se tunde mama. Ea are părul foarte lung, așa că e foarte emoționată.

Îi este foarte greu să se despartă de el”, a adăugat fata.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Ce schimbare de look și-a făcut Bianca Mândru

Ulterior, a venit rândul Biancăi pe scaunul hairstylistului, care a făcut o treabă excelentă cu părul ei, întrucât, după ce a ieșit de la salon, aceasta s-a arătat foarte încântată de noua ei tunsoare. Aceasta le-a arătat rezultatul final internauților prin intermediul unui alt videoclip, urcat pe Story.

„Mi-am făcut breton!”, a spus tânăra, foarte încântată.

Citește și: Bianca de la ”Casa iubirii”, despre căsătoria cu Ionuț: ,,Este ceva serios”. Cum și-ar dori fosta concurentă să fie cerută de iubitul ei

De asemenea, Biancăi Mândru îi place foarte mult cum îi stă bretonul în timp ce are părul prins în coadă: „Eu în următoarele două-trei luni, un an o să merg cu părul strâns peste tot”.

Nu în ultimul rând, fosta concurentă de la „Casa iubirii” a ținut să le arate urmăritorilor ei că a fost și la manichiuristă, întrucât a decis să își pună o culoare îndrăzneață pe unghii: „ Apropo, mi-am fă cut unghiile roșii ”.