Bianca, atac aprig la adresa cuplului format din Nicoleta și Sorin! „Le aduceți aici în emisiune că să va spălați imaginea” Iată cum i-a luat Sorin apărarea iubitei sale!

Author: Ana Filip
Actualizat: 30 dec 2022, 19:00
Foto(4)

Momente tensionate în Casa iubirii! Bianca a răbufnit și a lansat vorbe tăioase la adresa cuplului format din Nicoleta și Sorin!

După ce în ediția de joi a emisiunii Casa iubirii, tensiunile au atins cote maxime deoarece Radu și Flavius au ajuns la cuțite. Totul a plecat de la faptul că Radu a dezvăluit adevăratele intenții ale colegului sau, afirmând că tânărul va profită de despărțirea Larisei de Ionuț pentru a intră în Marea Finală, din 15 ianuarie 2023.

Bianca, atac aprig la adresa cuplului format din Nicoleta și Sorin! „E femeia mea!”

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii, s-a mai iscat un conflict de proporții. Cea care a declanșat furtuna a fost Bianca, după ce a subliniat faptul că Nicoleta și Sorin aduc în discuție anumite subiecte în platou, pentru a schimba părerea telespectatorilor.
Discuția aprinsă a celor trei a plecat de la faptul că Nicoleta a spus că și-ar dori să știe dacă iubitul ei, Sorin îi ia apărarea în mediul online, când oamenii scriu urat la adresa ei.

„Când în emisiune se întâmplă ceva adică ceea ce se difuzează pe post! Toată lumea comentează, se da cu părerea în mod negativ sau pozitiv, tu analizezi părerile astea și Sorin la fel! Și le aduceți aici în emisiune din nou că să va spălați imaginea, sau să arătați că nu e așa!”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Și asta s-a întâmplat de foarte multe ori când chestiile sunt de trei săptămâni sau două tot vin aici în emisiune și voi arăți că nu e așa! Când s-a vorbit că Sorin îți aduce cadouri numai de la susținători, gata, a început să-ți aducă de la el! Nu neapărat că ține cont de părerile oamenilor, dar le aduce aici în emisiune, corectându-le!”, a spus Bianca.

Citește și: Când se termină primul sezon al îndrăgitei emisiuni Casa iubirii! Iată când vor fi desemnați cei doi câștigători, o fată și un băiat, care vor intra în posesia premiilor!

Citește și: Exclusiv! Ce spune Andreea Mantea despre concurenții de la Casa Iubirii înainte de Marea Finală de pe 15 ianuarie: "O să fie nebunie, o să fie surprize mari"