Bianca Comănici a ajuns la capătul puterilor: "Vreau să dorm să nu mă mai gândesc la nimic..." Mesajul emoționant transmis de fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 22 sep 2020, 09:38
Bianca Comănici, fosta concurentă de la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Deși a încercat să pară puternică, tot ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă pare că a afectat-o pe Bianca Comănici, iar aceasta a ajuns la capătul puterilor. Ce le-a mărturisit prietenilor virtuali?

Bianca Comănici nu traversează o perioadă prea bună din punct de vedere emoțional, lucru pe care nu s-a ferit să îl recunoască. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei și-a deschis sufletul în fața prietenilor de pe instagram și a povestit prin ce stări trece în prezent.

Ce se întâmplă cu Bianca Comănici? 

Cu toate că a încercat să zâmbească și să își păstreze optimismul, Bianca Comănici se pare că nu a reușit să depășească problemele cu care s-a confruntat în ultima perioadă.

Acum, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a povestit într-un story pe care l-a postat pe instagram că nu se simte deloc bine și că tot ce s-a întâmplat a afectat-o mai mult decât s-ar fi așteptat. Astfel, ea le-a cerut prietenilor virtuali sfatul. 

Citeste si: Bianca s-a fotografiat cu alt barbat! Mesajul clar al castigatoarei ''Puterea dragostei'': ''Mi-am gasit iubirea''

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Vreau să dorm să nu mă mai gândesc la nimic. Am o stare foarte proastă de vreo câteva zile, cam de vreo 3 zile și am vrut să fac ceva live, vlog sau ceva de genul ăsta, dar nu pot. Sunt prea confuză, tristă și toate cele. După cum vedeți, nici nu prea am chef de vorbă, nu am chef de nimic. Am văzut și niște chestii care m-au super deranjat și de acolo și starea mea și nu numai.

Sunt multe chesti mici care m-au deranjat în ultimele trei zile. Oricât de mult am încercat eu să mă detașez, să mă distrez, nu știu, să ies din starea asta în care sunt, nu mai pot să fac nimic. Efectiv parcă s-a oprit timpul în loc și eu la fel. Nu mai am chef să scriu, nu mai am chef să fac nimic. Ce mă sfătuiți să fac?", le-a mărturisit Bianca Comănici prietenilor de pe instagram.

Citeste si: Bianca, mesaj emoționant după ce Livian s-a afișat cu noua iubită: "Am răni adânci, dar dragostea..."

Bianca Comănici a recunoscut că noua relație a lui Livian nu îi face deloc bine, având în vedere că încă are sentimente puternice pentru el. Astfel, în prezent, fosta concurentă de la Puterea Dragostei încearcă să îl uite, dar se pare că lucrurile sunt mai complicate decât ar fi crezut inițial.

Citeste si: Bianca Comănici de la ”Puterea Dragostei”, declarații incredibile: ”Tot răul pe care îl primesc eu acum este tot...”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.