Bianca Comănici a apelat la prietenii de pe instagram: "Vă rog din suflet dacă mă puteți ajuta..." Ce a pățit?

Author: Bianca Hriscu

Bianca Comănici, câștigătoarea sezonului 2 Puterea Dragostei, a fost nevoită să apeleze la ajutorul prietenilor de pe instagram pentru a scăpa de o problemă deranjantă.

Bianca Comănici, una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Puterea Dragostei, a trecut prin momente mai puțin plăcute în urmă cu o seară. Aceasta a fost pusă în situația de a le cere ajutorul urmăritorilor de pe instagram. Ce a pățit?

Bianca Comănici a apelat la ajutorul prietenilor de pe instagram

Participarea la emisiunea Puterea Dragostei a ajutat-o pe Bianca Comănici să își găsească marea dragoste, pe Livian, dar și să devină vizibilă în spațiul public.

Astfel, fosta concurentă de la Puterea Dragostei este urmărită de mai bine de 480 de mii de persoane pe contul personal de instagram, reușind să își construiască o comunitate puternică în mediul online.

Citeste si: Emotie maxima! Bianca a ajuns acasa! Cum au intampinat-o tatal, mama, fratele si sora fostei concurente Puterea dragostei

Bianca Comănici este foarte activă pe instagram și păstrează legătura cu prietenii virtuali, atât prin intermediul postărilor, cât și prin diferite filmulețe pe care le postează la story sau pe canalul de Youtube. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Deși în majoritatea timpului împărtășește cu cei ce o urmăresc trucuri de beauty  sau de fashion, sunt și momente în care Bianca Comănici abordează și subiecte ce țin de viața personală. La fel s-a întâmplat și acum, când fosta concurentă de la Puterea Dragostei le-a cerut ajutorul prietenilor de pe instagram.

Bianca a mărturisit că se confruntă cu o durere puternică de cap, dar că refuză să ia medicamente, astfel că i-a îndemnat pe cei care cunosc leacuri vechi care să o ajute să scape rapid de acest disconfort să îi scrie în privat.

Citeste si: Bianca s-a dat de gol și a dezvăluit o informație importantă. Livian a reacționat: "Vezi cum te grăbești?" Ce se întâmplă între ei?

"Vă rog din suflet dacă mă puteți ajuta. Am o durere în vârful capului. Simt ca o presiune, așa că dacă știți ceva remedii băbești, dați-mi mesaje în privat pentru că nu iau pastile.", le-a spus Bianca Comănici celor ce o urmăresc pe instagram.

Bianca Comănici este câștigătoarea celor două sezoane Puterea Dragostei, aceasta bucurându-se de sprijinul publicului pe toată durata competiției. Relația ei cu Livian i-a ținut cu sufletul la gură pe susținători, iar mulți dintre ei încă speră ca cei doi să formeze din nou un cuplu.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, în lacrimi! Tatăl ei este bolnav. ”Nici nu s-a putut ridica din pat!” Declarații exclusive