Bianca Comănici a dat verdictul: "Livian e în depresie!" Cum a reacționat fosta concurentă de la Puterea Dragostei după ce el a spus ca va dezvălui tot adevărul despre ea?

Author: Amalia Georgescu
Bianca Comănici, fosta concurentă de la Puterea Dragostei
Sursa: Captură YouTube

Dacă inițial a preferat doar să posteze o fotografie pe instagram după ce Livian a anunțat că va spune tot adevărul despre ea, acum, Bianca Comănici i-a dat replica fostului iubit.

Bianca Comănici și Livian nu mai formează un cuplu și deși părea că s-au despărțit frumos, fără scandal, acum, f ostul concurent de la Puterea Dragostei a anunțat că va face un vlog în care va spune tot ceea ce s-a întâmplat între ei în ultimele luni.

Bianca Comănici, prima reacție după ce Livian a dezvăluit că va spune tot adevărul despre relația lor

Livian a lansat de curând o melodie intitulată "Caracter perves" și foarte mulți dintre cei care au ascultat piesa au ajuns la concluzia că aceasta îi este dedicată Biancăi Comănici. Mai mult decât atât, Livian a făcut un vlog în care a acuzat-o pe Bianca Comănici că i-a întors împotriva lui pe internauți, motiv pentru care va realiza și el un material cu dovezi despre ceea ce s-a întâmplat în perioada în care formau un cuplu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Acum, Bianca Comănici a decis să rupă tăcerea. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a precizat că nu are nimic de ascuns și că nu îi este teamă de informațiile pe care Livian le poate face publice. În plus, Bianca a spus că este îngrijorată pentru Livian, că nu îl mai recunoaște și că, din punctul ei de vedere, fostul ei iubit ar fi în depresie.

"Niciodată nu mă așteptam din partea lui să scoată așa ceva pe gură, adică sunt niște aberații.(...) Eu nu am cum să văd un om care se distruge în fiecare zi, din ce în ce mai mult. Numai eu știu că, un an de zile, a înflorit, cum și eu am făcut-o lângă el, cum am înflorit amândoi și cum acum îl văd în ultimul hal.

Stă toată ziua plecat de acasă, nu mai merge să se tundă, să se bărberească, se îmbracă cu aceleași haine 2-3 zile, nu mai mănâncă, vorbește numai aiurea, eu nu îl recunosc, dar ce văd eu e un om care este în depresie. Nu e depresie din cauza voastră, pentru ceea ce îi faceți voi prin comentarii, nu asta îl doare pe el.", a spus Bianca Comănici într-un vlog pe care l-a postat pe canalul ei de Youtube.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.