Bianca Comanici a recunoscut cu cine s-a sarutat prima data! Detalii incendiare spuse fara perdea de prezentatoarea TV

Author: Alice Popescu
Actualizat: 22 oct 2021, 14:09

Cu cine s-a sarutat Bianca Comanici pentru prima data

Sursa: Instagram

Bianca Comanici povesteste fara nicio jena despre trecutul ei amoros si nu numai lasandu-si internautii de fiecare data fara cuvinte.

Bianca Comanici este plina de surprize atunci cand vine vorba de viata ei personala si niciodata nu a facut un secret din a povesti detalii picante chiar si din trecut amoros si mai putin placut. Frumoasa prezentatoare TV si-a socat fanii atunci cand a marturisit ca primul sarut nu a fost nicidecum cu un baiat.

Citeste si: Bianca Comanici a dat vestea cea mare: "Imi ofera adrenalina si senzatii tari!" Cine este barbatul secret din viata ei

Bianca Comanici a recunoscut cu cine s-a sarutat prima data pe gura

"Primul sarut a fost cu o fata. A fost mai demult, cum sa va zic, asa fac fetele, exerseaza ca primul sarut n-o fost cu un baiat ci cu o fata. Nu a fost frantuzesc. Totul s-a intamplat in generala, in clasa a opta. Mi-a furat iubitul la un moment dat. La un an, doi si acum sunt impreuna.

Nu as putea sa iert. Il lasam, nu zic nu, dar nu mi se pare corect. Iert, dar nu mai am ce vorbi cu tine."

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Intrebata daca se foloseste de frumusetea ei, Bianca Comanici nu a ezitat sa raspunda si a confirmat ca se foloseste de atuurile ei.

Si in viata profesionala si in trafic ma folosesc de ochi. Incerc sa o fac intr-un mod dragut, nu exagerat. Daca vad ca nu merge cu aspectul fizic, o dau pe linguseala. Sa fie si real. Fac ceva de genul, ce frumos ca m-ai ajutat, ce dragut din partea ta. E un fel de apreciere dupa ce ma ajuta. Bianca a mai recunoscut ca nu va renunta niciodata la cariera pentru iubit.
Iubirea rezista 2-3 ani. Ideea cand investesc, nu pot sa plec. Daca as avea o relatie de 10 ani, as suferi mereu, toata viata daca m-as desparti. In ultima mea relatie, am suferit din august pana in martie. Nu mananc, nu am chef de iesit, stau in casa, sunt depresiva, ascult muzica, plang...Relatia a durat un an.

Bianca Comanici ar renunta la iubit pentru bani

Daca ar renunta la persoana iubita pentru bani, Bianca a raspuns ca va renunta, cu siguranta, dar depinde de suma. Iar in privinta scandalului cu videochat-ul, Bianca crede ca oamenii au empatizat foarte mult cu ea. "A fost o perioada foarte scurta, nu eram de acord cu asa ceva. El a vrut mai rau de atat, dar nu am acceptat eu. El era in sine o persoana toxica.

M-a parasit. Am suferit mult si apoi m-a sunat sa il imprumut cu bani. M-a parasit de Craciun", a dezvaluit Bianca Comanici la Mihai Hinda in emisiunea online Detectorul de minciuni.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.