Bianca Comănici a recunoscut: "Mă țin strâns de..." Așa reușește să treacă peste probleme!

Autor: Amalia Georgescu
Bianca Comănici, fosta concurentă de la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Lucrurile nu au mers tocmai bine în viața Biancăi Comănici în ultima perioadă, după cum chiar ea a recunoscut, însă fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dezvăluit acum ce face pentru a trece mai ușor peste probleme.

Cu toate că a câștigat și sezonul cu numărul 2 al emisiunii Puterea Dragostei și ar fi trebuit ca acest lucru să o facă pe Bianca Comănici să fie mai fericită ca niciodată, aceasta a recunoscut că nu este într-o perioadă prea bună a vieții ei, dar că încearcă să facă față diferitelor situații cu care se confruntă.

Ce mesaj a postat Bianca Comănici pe instagram?

Bianca Comănici nu s-a ferit să le mărturisească prietenilor virtuali că după ce s-a întors din Turcia, lucrurile nu au evoluat așa cum și-ar fi dorit, întâmpinând foarte multe greutăți. Despărțirea de Livian și faptul că acesta și-a făcut o nouă relație sunt detaliile care și-au pus puternic amprenta asupra fostei concurente de la Puterea Dragostei.

Într-un mesaj mai vechi, Bianca Comănici mărturisea că a ajuns la capătul puterilor, însă, ulterior, aceasta s-a hotărât să lase trecutul în urmă și să se concentreze mai mult pe carieră și pe aspectele pozitive din viața ei.

Acum, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a postat un mesaj pe contul personal de instagram prin care le-a dezvăluit prietenilor virtuali că, în prezent, credința în Dumnezeu este cea care o ajută să treacă peste toate momentele dificile.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Mă țin strâns. Nu de-o funie, că s-ar rupe. Nu de-un om, că ar pleca. Nu de-un vis, că se poate frânge. Nu de-un plan, că se poate anula. Mă țin strâns de Dumnezeu, că EL rămâne.", a scris Bianca Comănici pe contul de instagram.

Bianca Comănici a spus recent că își dorește să se dezvolte din punct de vedere personal în perioada ce urmează, să se ocupe mai mult de ea și să își continue studiile.

Mai mult, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a spus că pentru o perioadă nu va încerca să intre într-o altă relație, așteptând să se vindece complet după despărțirea definitivă de Livian.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.