Bianca Comănici, anunțul la care nu se aștepta nimeni: „Revedere de senzație pentru mine. Distanța nu separă oamenii...”

Autor: Amalia Georgescu
Bianca Comănici, fosta concurentă de la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Bianca Comănici așteaptă cu nerăbdare weekendul ce urmează și după cum chiar ea a anunțat pe instagram, sâmbătă va avea parte de o revedere de senzație. Despre ce este vorba?

Bianca Comănici a făcut un anunț important pe contul personal de instagram, un anunț la care nu se aștepta nimeni. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dezvăluit că numără orele până sâmbătă, atunci când va avea parte de un moment foarte emoționant. Despre ce este vorba?

Ce le-a mărturisit Bianca Comănici prietenilor virtuali? A făcut anunțul pe instagram

Bianca Comănci, una dintre cele mai iubite foste concurente de la Puterea Dragostei, și-a luat prin surprindere prietenii de pe instagram cu un anunț emoționant. Se pare că acest weekend va fi unul special pentru ea, având în vedere că urmează să întâlnească o persoană care ocupă un loc foarte important în viața ei. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu a dezvăluit despre cine este vorba, ci doar a precizat că așteaptă momentul cu nerăbdare și că distanța nu poate separa oamenii. 

„Sâmbătă urmează o revedere de senzație pentru mine. Distanța nu separă oamenii, tăcerea da.”, este mesajul postat de Bianca Comănici pe instagram. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Așa cum era de așteptat, mesaul Biancăi Comănici a stârnit controverse, astfel că majoritatea persoanelor s-au gândit că urmează să îl întâlnească pe Livian, fostul ei iubit. Deși prietenii virtuali și-ar fi dorit ca fosta concurentă de la Puterea Dragostei să aibă din nou o relație cu Livian și el să fie persoana pe care o va revedea, ei bine, se pare Bianca Comănici va merge acasă de această dată pentru a-și aniversa fratele.

Astfel, ar putea fi vorba despre o reuniune de familie emoționantă, ținând cont de faptul că în ultima perioadă Bianca Comănici a mers foarte rar acasă pentru a-i vedea pe cei dragi, potrivit wowbiz.ro .

Citeste si: De ce s-a rupt prietenia dintre Bianca Comănici şi Pluşica?

De când s-a mutat în București, fosta concurentă de la Puterea Dragostei recunoaște că are un program foarte încărcat.

Este prezentatoarea a doua emisiuni în mediul online și are și alte colaborări, astfel că munca îi ocupă aproape tot timpul, însă Bianca Comănici nu pare deranjată de acest lucru, ci din contră, fosta concurentă de la Puterea Dragostei pare mai hotărtâtă ca niciodată să se dezvolte din punct de vedere profesional.

Citeste si: Bianca Comănici, mesaj trist pe instagram: "Sunt atât de singură..."