Bianca Comanici, aparitie spectaculoasa! Fosta concurenta de la Puterea dragostei a recurs la o noua interventie estetica! Iata cum arata acum!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 07 oct 2020, 14:22
Bianca Comanici Foto(7)
Bianca Comanici a fost una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea dragostei, in sezonul 2

Bianca Comanici a apelat la multe interventii estetice pana in prezent si este foarte mandra de transformarea sa.

Inca de cand se afla in cadrul show-ului "Puterea dragostei", Bianca Comanici a inceput sa apeleze la o serie de interventii estetice menite sa ii infrumuseteze aspectul tenului, surprinzandu-si sustinatorii cu aparitii din ce in ce mai senzuale.

Bianca a castigat simpatia multor sustinatori in mediul virtual datorita sinceritatii sale, inca de la primele ei aparitii in cadrul emisiunii Puterea dragostei.

Mai tarziu, aceasta a devenit din ce in ce mai placuta de public si datorita faptului ca a format un cuplu cu Livian. Insa destinul avea sa nu le surada celor doi, deoarece dupa cateva luni de relatie au decis sa se desparta si sa mearga fiecare pe drumul lui.

In prezent, Bianca sufera inca foarte mult in urma despartirii de Livian si a marturisit ca ii este greu sa inteleaga de ce s-a ajuns in acest punct.

Desi a primit multe incurajari din partea fanilor ei si chiar din partea Andreei Mantea, care i-a transmis un mesaj emotonant, oferindu-i sfaturi pretioase pentru viitor. Prezentatoarea TV i-a spus ca are toata viata inainte si are un drum foarte important de parcurs, fiind abia la inceput.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca de la Puterea dragostei, o noua interventie estetica!

De cand a revenit in tara, dupa terminarea sezonului doi "Puterea dragostei", Bianca a dedicat mult timp aspectului ei fizic, recurgand la cateva noi interventii estetice, la care isi propusese sa apeleze inca de cand se afla in Istanbul, pentru a ajunge la infatisarea pe care si-a dorit-o.
Recent, Bianca a publicat pe contul ei de socializare cateva imagini inedite in care a fost surprinsa chiar in timpul noii interventii estetice la nivelul buzelor.

Fosta concurenta de la Puterea dragostei a marturisit ca a apelat din nou la estetician doarece a simtit nevoia catorva mici corecturi la nivelul buzelor. Iata cum arata acum Bianca: