Bianca Comanici, asa cum n-ati mai vazut-o pana acum! Iata cum a fost surprinsa fosta concurenta de la Puterea dragostei, gatind in bucatarie, alaturi de buna sa prietena Mary!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 aug 2020, 15:28
video Foto(5)

Momente de senzatie pentru sustinatorii Biancai, fosta concurenta de la Puterea dragostei, care au admirat-o in timp ce gatea in bucatarie.

Bianca Comanici, castigatoarea primelor doua sezoane Puterea dragostei, si-a surprins fanii recent cu un vlog inedit, in care apare intr-o altfel de ipostaza decat cele de pana acum.
De cand a revenit in tara, dupa terminarea sezonului doi Puterea dragostei, Bianca a dedicat mult timp aspectului ei fizic, recurgand la cateva noi interventii estetice, la care isi propusese sa apeleze inca de cand se afla in Istanbul, pentru a ajunge la infatisarea mult dorita.

Bianca Comanici, surprinsa gatind in bucatarie

De curand, Bianca a publicat recent un vlog de senzatie, in care apare in bucatarie, alaturi de buna sa prietena, Mary, pe care a cunoscut-o in emisiune, incercand sa pregateasca impreuna un delicios chec. Bianca a demonstrat astfel ca nu se preocupa doar de aspectul ei fizic, ci este pasionata si de gatit.

Bianca a marturisit ca primise multe solitari din partea sustinatorilor sai, sa publice filmulete in care apare gatind si, in cele din urma, tanara s-a hotarat sa le satisfaca dorintele fanilor sai. Aceasta a primit-o in vizita pe Mary, pe care a poftit-o sa ii fie alaturi in bucatarie, pentru a o ajuta sa prepare cateva feluri de mancare, dar si un desert delicios.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bianca Comănici a apelat la prietenii de pe instagram: "Vă rog din suflet dacă mă puteți ajuta..." Ce a pățit?

Citeste si: Ce a pățit Bianca după ce a ajuns la Tecuci? A reacționat imediat: "Eu am bărbat!"

Iata cum au fost surprinse cele doua prietene bucatarind, evident imbracate in tinute sexy:

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.