Bianca Comănici, atac dur la adresa Marianei. I-a spus tot ce crede despre ea: „Ești mândră de...”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 21 nov 2020, 17:00
Bianca Comănici și Mariana, discuție la Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

Bianca Comănici a intrat în direct prin apel video la Puterea Dragostei și a ținut să îi transmită un mesaj Marianei, tânăra de care fratele ei este îndrăgostit nebunește.

Bianca și Cristian Comănici au o relație foarte apropiată, motiv pentru care fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu suportă să își vadă fratele suferind, mai ales din dragoste.

Bianca Comănici și Mariana, schimb de replici la Puterea Dragostei

Când vine vorba despre fratele ei, Bianca Comănici uită de tot și face tot ce ține de ea pentru a-l vedea fericit.

Aceasta a intrat în direct în emisiune și a purtat o discuție cu Mariana, femeia de care Cristian Comănici este îndrăgostit. 

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a fost deranjată de atitudinea Marianei, aceasta alegând să socializeze cu Rareș, în contextul în care Cristian Comănici îi declarase că are sentimente puternice pentru ea. Bianca Comănici a criticat-o pe Mariana și i-a spus acesteia că nu a procedat deloc bine și că ar fi trebuit să rupă orice legătură cu Cristian Comănici, nu să îi dea speranțe false.

Citeste si: Și-a pus sufletul pe tavă în fața prietenilor virtuali! Bianca Comănici: „A intervenit ceva care m-a întors din drum!” S-a împăcat cu Livian?

Bianca Comănici: Mă așteptam la altceva, având în vedere că ei 3 săptămâni au vorbit în fiecare zi la telefon. Mă așteptam să...nu neapărat să se cupleze, dar mă așteptam să nu îl trateze ca pe un fraier.

Nu mi se pare corect cum a procedat ea, ar fi trebuit să îi pună punct lui Cristi, chiar dacă el era în afara competiției, dacă într-adevăr îi plăcea de Rareș, însă simt că se joacă. 

Mariana: Eu când vorbeam cu Cristi, când era în exterior, nu am vorbit niciodată ca fiind iubita lui sau ca fiind iubiți.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca Comănici: Da, dar când ești în cunoaștere cu o persoană...tu erai conștientă că el are sentimente pentru tine și el, în momentul de față, cu siguranță suferă, chiar dacă nu spune.

Mariana: Dar eu știu că suferă. 

Bianca Comănici: Păi bun și ești mândră de chestia asta? 

Mariana: Nu, sunt sunt mândră pentru că dacă eram mândră de lucrurile astea crede-mă că nu mai vorbeam cu el în continuare. 

Bianca Comănici: Până la urmă e fratele meu și știu cât de sensibil e și cât de greu se atașează de o fată și tu chiar i-ai picat cu tronc și mă așteptam la altceva din partea ta, având în vedere că ai 26 de ani. Eu i-am spus să nu se grăbească pentru că simt că Mariana nu vrea să aibă o relație cu el, însă atunci când vorbea despre Mariana era de fiecare dată emoționat și dacă eu încercam să zic ceva de rău, imediat îmi închidea gura.

Pot să zic că e foarte îndrăgostit de ea.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 13 noiembrie- Prima parte- VIDEO. Cristian Comănici, acuzații dure la adresa lui Marinescu: "Te-ai vândut online"

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.