Bianca Comanici, pusă la zid de o fană că merge în trafic butonand telefonul: "Filmezi în timp ce conduci!" Ce i-a răspuns vedeta Kanal D pe Instagram

Author: Alice Popescu
Actualizat: 25 oct 2021, 11:05

Bianca Comanici a fost certata de o internauta dupa ce a fost surprinsa la volan filmand cu telefonul mobil in timp ce conducea.

In urma cu doua luni, Bianca Comanici a intrat in posesia carnetului de condus, fiind extrem de fericita, mai ales ca isi si cumparase un bolid de lux pe care abia astepta sa il conduca. Vedeta a si fost laudata de catre instructorul auto care a initiat-o in tainele soferiei." Sunt cam vitezomană. Am condus pentru prima dată chiar pe Mihai Bravu, o șosea foarte aglomerată. Domnul instructor mi-a spus să mă laud cu asta.” 

Citeste si: Cu cine și-a petrecut ziua de naștere Andreea de la Puterea dragostei după ce a aflat că iubitul ei, Ștefan Manolache, a înșelat-o cu o adolescentă

Bianca Comanici, criticata dur de o fana dupa ce a fost surprinsa la volan in timp ce filma cu telefonul

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Îmi doresc super mult o mașină și să mă plimb așa prin București. Aș vrea o mașină care să fie rezistentă la accidente pentru că mi-e frică să nu o stric.  Este pe gustul meu, nu era chiar ce aveam eu în plan, dar ma bucur ca am gasit-o, ca are principalele dotari, cutie automata, să fie crem  pe interior, sa aiba senzori de parcare, sa aiba piele interesanta pe interior   si am garantie, foarte important.

Ma bucur ca am rezolvat si am scapat de problema. Cu toate ca n-am permis, dar am masina. Stiti cum e vorba aia: n-am casa, dar am BMW. Dar mai bine cumparam casa inainte, dar nu-i problema, e buna si masina”  

Bianca Comanici si-a luat carnetul auto in urma cu doua luni

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, in hohote de plans: "A fost depistata cu 5 kilograme de puroi la san. Medicii nu ii dadeau nicio sansa"

Bianca Comanici, una din cele mai sexy prezente feminine si fosta castigatoare a doua sezoane Puterea dragostei, a fost criticata dur de o internauta dupa ce a fost surprinsa la volan in timp ce conducea si filma cu telefonul mobil:"Filmezi in timp ce conduci si esti si incepatoare. Vedeta online a fost certata dur si a fost nevoita sa ii si ofere respectivei fete un raspuns, de asemenea la fel de transant: "Dar de unde stii ca filmez eu! Lasa, draga, ca nu dau peste tine!", a fost raspunsul plin de ironie al Biancai Comanici.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.