Bianca Comănici de la Puterea dragostei, posibilă relație cu un coleg. Ce i-a prezis celebrul astrolog Mariana Cojocaru?

Autor: Marina Ionescu
Bianca Comănici Foto(4)
Bianca Comănici este una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Puterea Dragostei!

Bianca Comănici este câștigătoarea a două sezoane de la Puterea dragostei, dar și una dintre cele mai controversate concurente.

Celebrul astrolog Mariana Cojocaru i-a prezis Biancăi Comănici dacă își va găsi iubit în 2021. Își va găsi fosta concurentă de la Puterea dragostei jumătatea?

Citeste si: Bianca Comănici, mesaj trist pe instagram: "Sunt atât de singură..."

Bianca Comănici își va găsi iubit în 2021?

Cu toate că frumoasa brunetă se bucură de mult succes pe rețelele de socializare, unde are sute de mii de susținători care ar vrea să aibă o relație cu ea, vedeta este încă singură.

Recent, astrologul Mariana Cojocaru i-a spus Biancăi Comănici că este posibil să își găsească dragostea chiar la locul de muncă. 

„Prioritatea la tine este alta. Și dacă tu îți atingi obiectivele, atunci poți în mediile respective să cunoști pe cineva, la locul de muncă. Înțelegi ce spun?”, i-a transmis Mariana Cojocaru fostei concurente de la Puterea dragostei.

„Da, aveți perfectă dreptate, fugeam de răspunsul acesta, dar speram că totuși, poate, poate.

Dar, cu ce zodii sunt compatibilă?”
, a întrebat-o Bianca pe doamna Mariana Cojocaru.

„Racii sunt foarte compatibili între ei și nu o să mint. O să vezi multe cupluri de Rac-Rac. Sunt la fel de compatibili cu Peștii și cu Scorpionii”, i-a mai spus doamna Cojocaru Biancăi Comănici.

Citeste si: Plușica, momentul adevărului! Ce a spus despre Bianca Comănici

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca Comănici iubește din nou? De cine s-a îndrăgostit de la Survivor România

Bianca Comănici a mărturisit că a trecut peste relația avută cu Livian Pop, dovadă că este pregătită să aibă o nouă relație amoroasă. Tânăra știe ce vrea de la partenerul ei de viață, spunând că are nevoie de afecțiune, înțelegere, răbdare și respect.

În plus, câștigătoarea primelor două sezoane de la „Puterea Dragostei” a mai subliniat faptul că vrea, în primul rând, să fie prietenă bună cu cel de lângă ea.

Cu toate acestea, Bianca Comănici a recunoscut faptul că îi place cineva la momentul actual, însă nu se află într-o relație.

"N-aș putea să spun! Nu, nu sunt îndrăgostită, dar îmi place așa cineva. Da, sunt liniștită, pentru că am avut astăzi o zi frumoasă, după sufletul meu.", a declarat Bianca Comănici. 

Bianca Comănici, îndrăgostită de Jador?

Bianca Comănici spune că nu se poate vedea într-o relație cu Jador, pentru că pe ei îi leagă o prietenie foarte frumoasă. De altfel, completează ea, nu consideră că este genul de femeie care îi place cântărețului.

„Nu! Nu mi-aş dori o relaţie cu Jador, nu mi-am dorit niciodată o relaţie, pentru că noi ne înţelegem bine ca şi prieteni. Ne susţinem unul pe celălalt, ne înţelegem. Mă face să râd. Dar într-o relaţie nu, nu este genul meu de bărbat şi cu siguranţă nici eu nu sunt genul lui de femeie. Ca prieteni da", a precizat Bianca în vlog.

Citeste si: Livian şi Bianca Comănici formează din nou un cuplu?! Ce i-a dat de gol pe cei doi foşti concurenţi de la Puterea Dragostei

Ce-și dorește Bianca Comănici de la bărbatul de lângă ea

„În momentul de față sunt pregătită emoțional pentru o relație. Am nevoie de dragoste, afecțiune, înțelegere, răbdare, respect. Îmi doresc întâi de toate o persoană cu care să mă înțeleg ca și prieten, dar cel mai important e să fiu atrasă fizic de acea persoană. 

Citeste si: Bomba! Jador a cerut in casatorie o semifinalista "Bravo, ai stil! Celebrities" Incredibil ce conditie i-a pus s-o ia de nevasta

De obicei după treaba asta mă iau, dacă nu sunt atrasă fizic mai mult nu pot pentru că sunt foarte interesată de aspectul fizic. Oarecum vreau să fie în standardele mele pentru că îmi place un anumit gen de bărbat”,  a mai completat vedeta.

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.