Bianca Comănici, decizie radicală după despărțirea de Livian. A venit la TV și a spus totul printre lacrimi: "Nu mai există vorba despre împăcare. M-a lăsat când..."

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 22 sep 2020, 18:01
Bianca Comănici a izbucnit în lacrimi în timpul interviului pentru Știrile Kanal D
Sursa: Captură KANAL D

De când Livian s-a afișat alături de noua iubită, Bianca Comănici a trecut prin nenumărate stări, a fost confuză, iar acum a luat o decizie importantă în ceea ce îl privește.

Bianca Comănici și Livian au format un cuplu în casa Puterea Dragostei și nimeni nu se aștepta ca cei doi să își spună adio definitiv. Deși nu mai aveau o relație, cei doi păreau dispuși să își rezolve neînțelegerile și să își construiască un viitor împreună după terminarea emisiunii.

Bianca Comănici nu mai vrea o relație cu Livian. Ce dezvăluire a făcut?

Dacă în urmă cu mai multe zile spunea că încă îl iubește pe Livian și că ar fi dispusă să îl ierte, acum, după ce a văzut că relația acestuia cu Florentina devine din ce în ce mai serioasă, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a luat o decizie radicală. Bianca Comănici vrea să uite de Livian și nu își mai dorește o relație cu el, mărturisind că acțiunile lui au dezamăgit-o profund și au făcut-o să sufere. 

Citeste si: Bianca si Bobicioiu s-au impacat la un an de la despartire! Cei doi au venit impreuna la emisiune si au recunoscut!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"O să fiu foarte sinceră în momentul ăsta, cu toate că am avut fel și fel de declarații pentru că am fost destul de confuză, însă acum nu, nu mai este vorba despre nicio împăcare, poate peste câțiva ani, când îl voi ierta. Pentru că m-a lăsat brusc, când aveam cea mai mare nevoie de cineva alături.(...) Nu mi-a mai răspuns, i-am scris de câteva ori pentru că mi-aș fi dorit să rămânem prieteni, am avut o discuție de genul ăsta la un moment dat în care am hotărât că o să rămânem prieteni indiferent de relația dintre

noi și totuși el a încălcat treaba asta și asta m-a făcut să fiu dezamăgită de el.", a spus Bianca Comănici. 

Citeste si: Bianca Comanici a vorbit in exclusivitate la ''Teo Show'' despre despartirea de Livian: ''Ajung tot sa-mi dau seama ca il iubesc, de fapt, si ca ce fac, fac din ciuda''

Este sau nu pregătită pentru o nouă relație?

În timp ce Livian se afișează peste tot cu noua lui iubită și chiar pare că are planuri serioase alături de ea, Bianca Comănici a dezvăluit că nu se simte pregătită pentru a se implica într-o altă relație de cuplu, chiar dacă are admiratori. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a confirmat că încă îl iubește pe Livian și că ar fi o dovadă de egoism din partea ei să intre acum într-o nouă relație.

Citeste si: Bianca de la „Puterea Dragostei”, devastată de durere: „Am văzut imagini din pat...o să fac asta...”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.