Bianca Comănici este însărcinată? Ce anunţ a făcut fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Autor: Elena Padure
Actualizat: 22 iul 2022, 20:30
Bianca Comanici de la Puterea dragostei a anuntat ca este gravida, in gluma

Câștigătoarea emisiunii Puterea dragostei, Bianca Comănici, le-a spus fanilor de pe Tik Tok că este însărcinată.

Bianca Comănici fostă concurentă şi câştigătoare a emisiunii  Puterea dragostei de la Kanal D, a făcut un anunţ surprinzător, printr-un filmuleţ pe Tik Tok. Vedeta şi-a anunţat urmăritorii că este însărcinată,  însă doar pentru a face o glumă. 

Bianca Comănici a anunțat că este gravidă, în glumă

După ce a câștigat premiul cel mare al emisiunii, pentru Bianca Comănici au urmat provocări profesionale de anvergură.

În prezent, frumoasa brunetă prezintă două emisiuni online pentru Wowbiz.ro.

Bianca Comănici este foarte prezentă pe rețelele de socializare, şi îşi ţine urmăritorii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Fanii Biancăi au asistat de curând la o farsă din partea fostei concurente de la Puterea dragostei. Vedeta a postat un filmuleț pe Tik Tok, în care a spus că ar fi însărcinată.

În imagini videoclip Bianca Comănici stă cu burtica la vedere și spune că așteaptă un băiețel.

„  Am burtă la 55 de kilograme pentru că sunt gravidă. Da, și ce să vedeți, stați un pic! Vreți să va zic ce e? E băiat”,  a spus bruneta. 

Citeste si: Bianca Comănici a izbucnit în lacrimi la revederea cu Andreea Mantea! A făcut mărturisiri cutremurătoare în emisiunea Trăiri alături de Andreea Mantea: ”Am încercat să închid subiectul cât am putut...”

Bianca Comănici și-a pus implanturi mamare

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Câștigătoarea emisiunii Puterea Dragostei a ajuns de curând pe masa medicului estetician.

Este o intervenţie pe care bruneta şi-a dorit-o de mult. Bianca Comănici și-a pus silicoane, iar operația a fost un succes. Bianca se recuperează, în prezent, și abia așteaptă să revină în emisiunea pe care o prezintă alături de prezentatoarea Cornelia Ionescu și astrologul Ana-Maria Ticea.

„  Până astăzi nu am reușit să m machiez, să mă pregătesc absolut deloc. M-am aranjat și m-am pregătit, chiar dacă ținuta mea nu este în concordanță cu ce prezentăm.

Sper să mă iertați și voi și oamenii de acasă. Starea mea se schimbă de la zi la zi. Până astăzi nu am reușit să vorbesc foarte mult. Așa mi-am luat toate forțele să pot vorbi cu voi, să vă văd, să ne bucurăm de zilele astea de primăvară.

V-am rugat să nu mă faceți să râd pentru că mă doare pieptul.

Îi mulțumesc lui Dumnezue că sunt bine. Am avut-o pe mătușa mea care a stat non-stop lângă mine. Datorită ei am reușit să supraviețuiesc. Sper să mă întorc cât mai repede la voi pentru că îmi e dor rău să ies afară”,  a declarat Bianca Comănici.

Vedeta a dezvăluit că este foarte mulțumită de rezultate.  „M-am dus cu ambiție. Dorința a bătut sentimentul ăla de frică. Mi-era mai teamă de recuperare, că îmi va fi mai greu. Din păcate, este mai grea recuperarea decât perioada aceea din spital. Mă așteptam acasă să îmi fie puțin mai ușor.

Citeste si: Bianca Comănici, primele dezvăluiri despre intervenția estetică la care a apelat. Ce schimbare și-a făcut vedeta: ”Sunt șocată...”

Mă plimb prin casă, mă odihnesc foarte bine. Mânânc foarte bine și eu zic că săptămâna viitoare aș putea să mă întorc, dar nu promit nimic. Mă bucur că operația a reușit, totul decurge perfect normal. Sânii sunt mai mult decât mi-am dorit. Nu mă așteptam să arate atât de bine pe mine. Să mă uit în oglindă și să mă văd femeie. Mă simt femeie”,  a concluzionat Bianca.

Citeste si: Bianca Comănici, în culmea fericirii pentru Jador. Bruneta a făcut mărturisiri incredibile despre Faimosul de la Survivor România 2021