Bianca Comănici, hotărâtă să îl uite pe Livian: "Relația noastră s-a încheiat" Ce mesaj le-a transmis susținătorilor?

Autor: Amalia Georgescu
Bianca Comănici, mesaj pentru susținătorii ei
Sursa: Instagram

Bianca Comănici și Livian s-au despărțit în urmă cu mai multe luni, dar pentru că erau foarte apropiați, multe persoane au crezut că se vor împăca. Acum, Bianca a anunțat că vrea să îl uite definitiv pe Livian.

A făcut tot posibilul pentru a-i recâștiga încrederea și pentru a-i dovedi că merită iubirea lui, dar se pare că eforturile Biancăi nu au dat roade, iar cei doi s-au despărțit acum definitiv. Ce anunț a făcut Bianca?

Bianca Comănici, mesaj dur pentru susținători: "Relația noastră s-a încheiat"  

Bianca Comănici și Livian au format cel mai iubit cuplu de la Puterea Dragostei, au câștigat împreună sezonul cu numărul doi și susținătorii lor au crezut că acest lucru îi va ajuta să înceapă o viață împreună, departe de

camerele de filmat. Dacă după Marea Finală Puterea Dragostei părea că cei doi sunt pe punctul de a se împăca, ulterior, anunțul Biancăi a venit și a spulberat orice speranță.

Citeste si: Bianca NU mai rezistă după despărțirea de Livian: "M-am întors acasă"! Unde a plecat câștigătoarea Puterea Dragostei?

Deși fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dezvăluit că ea și Livian s-au separat definitiv, fanii de pe rețelele de socializare refuză să îi vadă despărțiți, astfel că postează în continuare, pe conturile de susținere, imagini în care cei doi apar

împreună. Dacă în trecut aceste fotografii erau pe placul Biancăi și nu ezita să le posteze și ea la story, acum, fosta concurentă de la Puterea Dragostei pare deranjată de fotografiile editate cu ea și Livian, motiv pentru care le-a transmis susținătorilor un mesaj direct. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Gestul incredibil făcut de Bianca Comănici pe story! Fanii au rămas înmărmuriți: "Ce urât pentru o femeie"

"V-aș ruga să nu mai faceți postări despre mine și despre Livian pentru ca relația noastră s-a încheiat de mult. Mulțumesc! Mă iertați, uitasem să șterg pozele cu noi doi, dar le-am șters acum.", a spus Bianca într-un story postat pe instagram. 

Astfel, se pare că Bianca Comănici este hotărâtă să îl uite definitiv pe Livian și să scape de orice amintire legată de el, motiv pentru care a șters toate pozele în care cei doi apăreau împreună. Decizia ei vine la scurt timp după ce afirma că va continua să vorbească despre Livian, chiar dacă nu mai formează un cuplu.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, prima reacție după ce Livian s-a afișat cu noua iubită: „Mă ierați, dar...”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.