Bianca Comănici, în culmea fericirii pentru Jador. Bruneta a făcut mărturisiri incredibile despre Faimosul de la Survivor România 2021

Autor: Madalina Maftei
Bianca Comanici, mai fericita ca niciodata pentru Jador

Bianca Comănici este în culmea fericirii pentru întoarcerea lui Jador la Survivor România 2021. Aceasta a făcut dezvăluiri incredibile despre bunul ei prieten.

Bianca Comănici și Jador au o frumoasă relație de prietenie, pe care au clădit-o pe parcursul participării lor în emisiunea Puterea Dragostei. Cei doi au colaborat recent și sunt alături unul de celălalt în tot ceea ce fac. Bianca este foarte fericită de revenirea lui Jador la Survivor România 2021.

Bianca Comănici se bucură de întoarcerea lui Jador la Survivor România 2021

Jador este unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Survivor România 2021, el are o comunitate foarte mare care îl susține și îl votează pe parcursul competiției.

Jador a ieșit de patru ori favoritul publicului, semn că cei de acasă îi sunt alături și îl iubesc. Artistul a avut probleme de sănătate, iar timp de o săptămână nu a participat la niciun joc, el a fost sub supraveghere medicală.

La jocul de comunicare de duminică, Daniel Pavel a anunțat că Jador va reveni în competiție la următorul joc de recompensă. Bianca Comănici  este o fană înrăită a emisiunii, s-a bucurat enorm când a auzit veștile că bunul ei prieten va reveni pe trasee.

Bruneta i-a simțit lipsa prietenului său de pe micile ecrane, așa că a postat o fotografie în care se află alături de Jador, din perioada în care erau în casa Puterea Dragostei. Fotografia publicată de Bianca pe rețelele de socializare este însoțită și de un mesaj emoționant.

”Te așteptăm înapoi pe teren!! Cum mă mângăia el”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bianca Comănici, primele dezvăluiri despre intervenția estetică la care a apelat. Ce schimbare și-a făcut vedeta: ”Sunt șocată...”

Părinții lui Jador, devastați după accidentarea fiului lor

Părinții lui Jador de la Survivor România 2021 au fost devastați atunci când au văzut accidentarea fiului lor la televizor. Romeo și Simona Dumitrache susțin că fiul lor este foarte ambițios și nu se așteaptă să părăsească competiția din Republica Dominicană prea curând.

„El este un bărbat foarte puternic și rezistent totodată. Eu cred că este o lovitură destul de puternică. În timpul când a intrat pe traseu și am văzut căzătura mi-am dat seama că articulația piciorului nu a îndoit genunchiul, a stat drept și n-am putut să mă uit până la capăt. Mi-a pătruns o săgeată în inimă. Am întors capul, dar am simțit în inimă durerea aceea.

Orice părinte cred că ar simți la fel”,  a adăugat Romeo Dumitrache, tatăl Faimosului.

Citeste si: DETALIUL uimitor aparut la Georgiana Elisei, fosta iubita a lui Jador! Ce a ascuns pana acum frumoasa dupa care se tavaleste Faimosul la Survivor Romania 2021

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, miercuri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.