Bianca Comănici, în lacrimi după plecarea iubitului „M-am abținut să nu plâng” Anunțul făcut de brunetă despre relația cu Joni

Author: Diana Bostan

Bianca Comănici și Joni

Sursa: Instagram- Bianca Comănici

Vedeta Kanal D și iubitul albanez au împlinit trei luni de relație. După o vizită în România, Joni a fost nevoit să se întoarcă în Norvegia. Ce a postat bruneta în ziua în care și-a condus iubitul la aeroport.

Bianca Comănici nu-și mai ascunde motivul fericirii sale din ultima perioadă. „De vină” pentru zâmbetele sale este Joni, un tânăr albanez care locuiește în Norvegia.

Bianca Comănici și-a condus iubitul la aeroport

Joni a petrecut mai multe zile în România, timp în care cei doi îndrăgostiți au luat parte la un eveniment privat în Capitală, dar și la o nuntă.

Urmăritorii Biancăi sunt uimiți de faptul că Joni învață atât de repede limba română.

Citește și: Bianca Comănici, prima apariție cu iubitul la un eveniment privat „Așteptăm de foarte mult timp această perioadă a vieții”

După clipele minunate petrecute împreună, a venit timpul ca Joni să se întoarcă în Norvegia, iar Bianca s-a abținut cu greu să nu plângă.

Bruneta la condus la aeroport și speră că într-o zi distanța nu-i va mai despărți. Bianca Comănici speră că iubitul ei va accepta să se mute în România.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: „Am glumit, este tot aici” Bianca Comănici și iubitul ei au sărbătorit trei luni de relație. Care sunt primele cuvinte învățate de iubitul albanez?

Astăzi l-am condus la aeroport… greu moment, dar în Octombrie mă duc eu în Norvegia, așa că m-am abținut să nu plâng pentru că el cu sufletul este lângă mine!”, a scris Bianca, pe contul său de Instagram.

Vedeta Kanal D radiază de fericire

Bianca Comănici și-a dorit ca toți prietenii ei să-l cunoască pe Joni, ținând cont de faptul că ea i-a cunoscut deja părinții atunci când a mers în vizită în Norvegia.

Citește și: Bianca Comănici și-a așteptat iubitul la aeroport! Cum a fost revederea dintre cei doi

Cei doi au luat parte la o petrecere mult așteptată în această toamnă, acolo unde au strălucit în ținute asortate. Bianca susține că a așteptat de foarte mult timp acest moment, în care să aibă o relație atât de frumoasă.

Citește și: Bogdan Mocanu, scos din minți de Bianca Comănici „Ai greșit” Ce s-a întâmplat între cei doi

Așteptam de foarte mult timp această perioadă a vieții, în care să am o relație atât de frumoasă. Am avut curajul de a iubi din nou și nu îmi pare rău!!!! Am străbătut peste 2800 de kilometri pentru această dragoste și a meritat!!! Iubesc și sunt iubită! Nu ne afectează comentariile, dimpotrivă ne fac mai puternici! ”,

a mai scris Bianca pe contul său de Instagram.