Bianca Comănici iubește din nou? Dans romantic cu un bărbat misterios: „Am avut o seară...”

Autor: Amalia Georgescu
Bianca Comănici, fosta concurentă de la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Bianca Comănici și-a luat prin surprindere prietenii de pe instagram după ce a apărut dansând alături de un bărbat misterios. Ce anunț a făcut ulterior fosta concurentă de la Puterea Dragostei?

După separarea de Livian, Bianca Comănici nu a dorit să se mai implice într-o relație de cuplu, mărturisind că întâi de toate își dorește să se vindece complet, asta pentru a nu produce suferință viitorului ei partener. Acum, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a apărut în brațele unui bărbat misterios, iar prietenii virtuali s-au întrebat dacă iubește din nou. Care este adevăratul din spatele imaginilor?

Bianca Comănici are o nouă relație? Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dezvăluit totul

Bianca Comănici exclude o posibilă împăcare cu Livian, chiar dacă în trecut cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Se pare că între ei lucrurile sunt cât se poate de clare, iar acum, fosta concurentă de la Puterea Dragostei ar fi pregătită pentru o nouă relație.

Bianca Comănici a postat pe instagram un clip video în care apare dansând alături de un bărbat misterior, iar prietenii virtuali au observat rapid apropierea dintre cei doi. După ce i-a ținut pe internauți în suspans câteva minute bune, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dezvăluit că este vorba despre niște lecții de dans pe care le-a luat, urmând să posteze un nou vlog în legătură cu acest subiect.

Cu toate acestea, Bianca Comănici a sugerat că nu a filmat chiar totul, lăsând loc de interpretare referitor la legătura dintre ea și bărbatul misterios.

„Am avut o seară absolut genială, m-am simțit super, super bine și oricum am filmat totul, aproape totul și urmează să pun mâine seară pe YouTube ca să vedeți și voi despre ce este vorba și cât de pricepută sunt la dans.”,

a spus Bianca Comănici într-un story postat pe contul personal de instagram. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bianca Comănici este însărcinată? Ce anunţ a făcut fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu s-a ferit să spună că s-a simțit foarte bine în compania tânărului cu care a dansat, dar fără să precizeze dacă între ei există ceva mai mult.

Dacă o perioadă a preferat să se axeze pe carieră, reușind să se dezvolte din punct de vedere profesional, în ultima perioadă, Bianca Comănici a dat de înțeles în repetate rânduri că ar fi pregătită pentru o nouă relație, astfel că rămâne de văzut dacă lucrurile vor evolua în direcția potrivită pentru ea. 

Citeste si: Livian, mesaj pentru Bianca Comănici? Fostul concurent de la Puterea Dragostei a spus totul fără rețineri: „Mereu mă vei iubi!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.