Bianca Comănici l-a atacat dur pe Nelson Mondialu: "Un nebun"! A rupt tăcerea și a spus totul despre el: "Gata cu respectul"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 18 iul 2022, 19:05
Nelson Mondialu și Bianca Comănici

Bianca Comănici a reacționat după ultimul atac al lui Nelson Mondialu asupra ei.

Deși multă vreme a evitat să spună ceva despre Nelson Mondialu, care a atacat-o și chiar a înjurat-o, câștigătoarea primelor două sezoane de la Puterea dragostei a vorbit, în sfârșit, despre tatăl fostului ei iubit.

„Nu îmi mai spuneți despre individul acela care face vlog-uri despre mine. O să fac un vlog special. Un mesaj special pentru el, în care o să-i spun ce am să-i spun.

Dar până atunci nu spun nimic. Ce să spun despre individul ăsta? Vreți să vă spun toate lucrurile pe care le-a făcut? Nu are rost, ce să vorbesc despre individul asta? Îi dau valoare dacă vorbesc despre el. Am văzut domnul, individul, că i-au zis oamenii lui ce am postat eu. Sigur i-au zis oamenii lui, nu stă el non-stop pe profilul meu. E obsedat de mine, un om la 50 de ani e obsedat de mine.
57 de ani... uite că are aceeași vârstă cu tata. Nu ar sta tata vreodată să vorbească de o copilă. Să mă ferească Dumnezeu dacă credeam eu că ajung să cunosc un asemenea om.

Acest individ care face vlog-uri despre mine nu face treaba asta doar pentru Youtube, el are o obsesie. El sună oameni și vorbește urât despre mine. El caută postări despre mine, a ajuns la un nivel avansat.

Obsesie e puțin spus, el a ajuns la hărțuire. Acest om pe mine mă hărțuiește. El spune că eu sunt nora lui. Nu sunt nebuni amândoi, Livian e un om normal. Și când eram împreună, el la fel vorbea. Nu are treabă, Livian nu e implicat aici. Nu mă urăște, dacă mă ura, nu-mi pomenea numele. Nu voia să audă de mine. La el e clar că e ceva acolo, poate vrea să-i fiu iar noră.
Habar n-am, dar eu am zis că nu mă mai împac cu Livian. Nu se folosește de mine. El sună oameni și vorbește despre mine. El a încercat să-l îndepărteze de mine pe băiatul ăsta cu care vorbesc eu. Cum să faci așa ceva? Ești psihic instabil? O să mă ocup eu de oamenii ăștia, ei sunt firimituri pentru mine. O să mă ocup de ei. Chiar dacă au scos clipurile și live-urile, eu le am pe gmail.
Mi-au trimis susținătorii mei tot. Nu mi-e mie frică de nimeni. N-au ce să-mi facă. Ce ar putea să-mi facă? Să pună oameni după mine să mă bată? Să mă violeze? În ce secol trăim? Stați liniștiți că mie nu mi-e teamă. Am tăcut 1 an de zile, din respect pentru Livian. Nu mai, ajunge, prea mult respect, ajunge”
, a spus Bianca Comănici într-un vlog despre Nelson Mondialu.

Livian și Bianca s-au despărțit, cel mai probabil, definitiv, însă Nelson Mondialu a continuat să facă vloguri despre câștigătoarea primelor două sezoane de la Puterea dragostei. Nelson o acuza, la un moment dat, pe Bianca de faptul că ar fi încercat să îl monteze pe Livian împotriva lui.

Livian are o nouă relație!

Livian Nelson Pop are în prezent o altă relație, cu o tânără pe nume Florentina. Nelson Mondialu pare de acord cu această tânără, însă cu relația fiului său cu Bianca nu a fost niciodată de acord.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De altfel, Bianca mărturisea că nici tatăl ei nu a văzut cu ochi prea buni relația cu Livian.

Bianca și Livian au răcit relațiile după despărțire, iar, recent, într-un live pentru WOWbiz.ro, câștigătoarea primelor două sezoane de la Puterea dragostei s-a arătat deranjată că Livian a spus, într-un live, că a dus-o la hotel.

„Nu mi-a plăcut că în live el a spus că mergeam la hotel, după ce un an el a spus că noi nu am mers la hotel, deși mergeam și se vedea pe chipul meu. Eu am spus că el. De ce a trebuit să spună că a plătit el hotelul? Nu era cazul să spună. El a spus că nu o să spună că am mers la hotel (n.r.: în timpul competiției), deși noi ne vedeam weekend de weekend”, a spus Bianca Comănici.

„Eu aveam o părere foarte bună despre Livian, dar după ce a făcut acum Livian, mi-am schimbat părerea la 180 de grade. Nu ai cum să îi scoți ochii unei femei pe care susții că o iubești, că ai iubit-o, că ai dus-o la hotel și ai plătit mesele. E logic, dacă ești bărbat. De ce îți mai asumi o relație dacă nu îți permiți să plătești nici măcar o masă?”, a spus și Mary, fostă concurentă, și ea, la Puterea dragostei.

Citeste si: Bianca Comănici, mesaj șocant în miez de noapte! Fanii sunt îngrijorați!