Bianca Comănici, mai dezamăgită ca niciodată: „M-a înjurat, m-a făcut în toate felurile. Nu poți să numești bărbat...” Ce a pățit fosta concurentă de la Puterea Dragostei?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 11 feb 2021, 19:11
Bianca Comănici, probleme în trafic
Sursa: Instagram

Bianca Comănici, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a povestit că a fost victima unei experiențe neplăcute și care a dezamăgit-o profund. Ce s-a întâmplat?

Bianca Comănici comunică frecvent cu prietenii de pe instagram, astfel că fosta concurentă de la Puterea Dragostei le împărtășește acestora atât întâmplările plăcute, cât și cele mai puțin plăcute. Ce a pățit și cine a reușit să o dezamăgească?

Bianca Comănici, momente tensionate în trafic. Ce s-a întâmplat cu fosta concurentă de la Puterea Dragostei în timpul orelor de condus?

După ce s-a terminat sezonul II al emisiunii Puterea Dragostei și după ce s-a despărțit de Livian, Bianca Comănici a decis să înceapă o viață nouă și să pună pe primul loc dezvoltarea ei personală. Astfel, fosta concurentă de la Puterea Dragostei s-a apucat de școala de șoferi și este convinsă că va obține permisul de conducere din prima, având în vedere că se descurcă destul de bine la orele de condus. 

Chiar dacă este încrezătoare în șansele ei de reușită, Bianca Comănici le-a povestit prietenilor virtuali o întâmplare mai puțin plăcută petrecută în trafic. Se pare că fosta concurentă de la Puterea Dragostei a fost înjurată de un bărbat pe motiv că mergea mult prea încet. Gestul în sine i-a lăsat un gust amar și a dezamăgit-o profund pe Bianca Comănici, aceasta fiind convinsă că ieșirea bărbatului a fost una exagerată și că ea nu a făcut nicio greșeală majoră.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: S-au împăcat în secret? Bianca Comănici a făcut anunțul despre Livian: „Și-a cerut iertare. A spus că...”

”Am terminat cu ora de condus, am ajuns acasă și am tras o linie la greșelile pe care le-am făcut. Domnul instructor mi-a zis: Bianca, nu te gândi la greșeli în timp ce conduci, gândește-te când ajungi acasă. M-am gândit și, la un moment dat, eu credeam că merg regulamentar, a fost totul perfect, dar s-a trezit un domn, eu îi zic domn, m-a înjurat și m-a făcut în toate felurile pentru că mergeam încet, dar nu mergeam extrem de încet că eram la semafor și imediat am trecut la intersecție.

Mi se părea că merg ok. A scos capul pe geam și m-a înjurat, m-a făcut în toate felurile. Am rămas șocată de cum poate să reacționeze un bărbat. Nu poți să îl numești bărbat la o chestie de genul ăsta. Misoginii ăștia nu au limite, frate. Nu pot să zic că mi-a stricat ziua pentru că dacă nu aveam masca pe față, îi zâmbeam în față și putea să mă înjure cât voia el.”
, a povestit Bianca Comănici pe instagram. 

Citeste si: Bianca Comănici și Ella de la ”Puterea dragostei”, de nerecunoscut! Detaliul care i-a șocat pe fani: ”Folosiți același doctor...”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.