Bianca Comănici, mărturisiri în exclusivitate! Bruneta își dorește copii cu noul iubit: „M-a făcut să mă îndrăgostesc de el”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 10 aug 2023, 18:16

Bianca Comănici, mărturisiri în exclusivitate! Bruneta își dorește copii cu noul iubit: „M-a făcut să mă îndrăgostesc de el”

Sursa: WOWNews

Bianca Comănici a făcut declarații în cadrul emisiunii „Bărbați vs Femei”, unde a vorbit despre noul ei iubit, despre care fanii au aflat în urma vlogurilor sale de pe YouTube.

Bianca Comănici i-a mărturisit lui Bogdan Mocanu în exclusivitate detalii despre noul ei iubit în emisiunea “Bărbați vs Femei”.

Bianca Comănici, îndrăgostită de noul iubit

Bogdan nu s-a putut abține și a întrebat-o pe vedetă detalii din viața sa și a noului ei iubit. Bianca a declarat că este îndrăgostită peste măsură de acesta și e bucuroasă că amândoi își doresc o familie și copii. 

Citește și: „Sunt femei care acceptă acest lucru” Marinel de la „Casa Iubirii”, adevărul despre iubita sa. Care este motivul pentru care a ținut-o ascunsă

M-a făcut să mă îndrăgostesc de el. Mi-am dat seama că el este omul lângă care și cu care vreau să fiu toată viața. Nu am mai avut un astfel de sentiment niciodată ”, a mărturisit frumoasa brunetă.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Bianca Comănici a mărturisit că ea și iubitul ei au foarte multe lucruri în comun, însă a punctat și faptul că el este o fire destul de geloasă, potrivit WOWNews. 

Ce planuri de viitor au Bianca Comănici și noul ei iubit

Tot în cadrul emisiunii, vedeta a declarat că cei doi își fac planuri serioase împreună și că lucrează pentru un proiect important, astfel că fac economii și sunt mai atenți la bani. 

Citește și: Bogdan Mocanu, enervat de iubita lui Jador: „Vreau și eu o gagică” Ce s-a întâmplat între cei doi buni prieteni

„Încercăm să punem de o parte pentru un proiect mai mare ”, a spus aceasta în cadrul emisiunii.

Bogdan Mocanu și Bianca Comănici se cunosc din perioada în care erau concurenți ai emisiunii „Puterea Dragostei”, iar de atunci au ajuns să se cunoască destul de bine ca și amici.

Cei doi au recunoscut că au avut și momente în care s-au certat, însă prietenia lor rezistă.

Aceștia au fost supuși chiar unui test al prieteniei pentru a vedea care din ei îl cunoaște mai bine pe celălalt.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.