Bianca Comănici, mesaj trist pe instagram: "Sunt atât de singură..."

Autor: Amalia Georgescu
Bianca Comănici, fosta concurentă de la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Bianca Comănici a pornit pe un nou drum din punct de vedere profesional, lăsând în spate tot ceea ce nu a mers bine în viața ei până în prezent. Ce mesaj a postat pe instagram fosta concurentă de la Puterea Dragostei?

Bianca Comănici poate spune că, în prezent, a ajuns fix acolo unde și-a propus. Din concurentă la Puterea Dragostei, aceasta a evoluat din punct de vedere profesional, astfel că acum  prezintă două emisiuni și pare mai fericită ca niciodată.

Ce se ascunde în sufletul Biancăi Comănici?

Cu toate că este într-o continuă schimbare, în trecut mărturisind că vrea să se dezvolte și să își construiască o carieră, Bianca Comănici mai are și momente de slăbiciune.

În plan personal nu au apărut prea mari schimbări, astfel că după despărțirea de Livian, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a preferat să rămână singură.

Pe lângă imaginile și clipurile video în care apare tot timpul veselă și plină de viață, Bianca Comănici mai postează pe instagram și mesaje triste. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a spus că, de cele mai multe ori, textele pe care le încarcă pe instagram, la story, descriu starea ei de spirit din momentul respectiv.

Acum, Bianca Comănici a postat un mesaj prin care a sugerat că este mai singură ca niciodată, însă nu pare ca acest lucru să o deranjeze, având în vedere că a fost ușor ironică.

„Sunt atât de singură, încât dacă aș câștiga o excursie pentru două persoane aș merge de două ori.”, este mesajul pe care Bianca Comănici l-a postat pe instagram.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Livian şi Bianca Comănici formează din nou un cuplu?! Ce i-a dat de gol pe cei doi foşti concurenţi de la Puterea Dragostei

Deși este o femeie frumoasă și a cărei prezență nu poate trece neobservată, Bianca Comănici este în continuare singură, preferând să se concentreze pe carieră în momentul de față și să lase de-o parte iubirea pentru o perioadă. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a mărturisit în urmă cu ceva timp că nu își dorește să se implice într-o relație de cuplu până nu va trece complet peste despărțirea de Livian, dorind ca viitorul ei iubit să aibă parte de toată atenția ei.

Citeste si: Bianca Comănici și Bogdan Mocanu, apariție incendiară împreună! Incredibil ce au făcut în văzul tuturor!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.