Bianca Comănici nu mai vrea să audă de fostul iubit! „Să te văd doar în fotografii”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 27 nov 2023, 12:25

Bianca Comănici nu mai vrea să audă de fostul iubit! „Să te văd doar în fotografii”

Sursa: Bianca Comănici Instagram

Bianca Comănici a avut o relație de câteva luni cu un iubit albanez, însă cei doi au decis în cele din urmă să o ia pe drumuri separate. Acum, bruneta a dat cărțile pe față.

În  emisiunea „Bărbați vs Femei”, Bianca Comănici, alături de colegul ei, Bogdan Mocanu, au avut de continuat diferite propoziții, iar răspunsurile trebuiau să coincidă. 

Ei bine, cei doi au avut puncte de vedere diferite, iar la una din fraze, Bianca Comănici a răspuns referitor la fostul ei iubit. 

Ce mesaj i-a transmis Bianca Comănici fostului ei iubit

„Mi-ar plăcea să te văd doar în..”, a fost propoziția pe care cei doi au trebuit să o continue. 

Răspunsul frumoasei brunete a fost unul scurt și la obiect, aceasta făcând referire la fostul iubit albanez. 

Citește și: Ce decizie radicală a luat Bianca Comănici după despărțirea de iubitul albanez: ”De mâine încep” Vedeta este pusă pe fapte mari

„Să te văd doar în fotografii. Asta e pentru fostul!” a spus vedeta.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Motivul despărțirii dintre Bianca Comănici și iubitul albanez

Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” a avut o relație cu Joni, un tânăr albanez.

Cei doi au format o pereche extrem de îndrăgită, însă drumurile lor s-au separat din anumite motive. 

„Din păcate...nu mă așteptam nici eu pentru că au fost niște luni foarte frumoase. Sunt un pic emoționată acum, iar oamenii au empatizat cu relația noastră, deși au fost și foarte mulți care nu au crezut. Nu distanța a fost o problemă, ci timpul meu”, a mărturisit Bianca Comănici pentru Știrile Kanal D.

Citește și: Bianca Comănici, senzații tari în Mexic. Ce preparate neobișnuite a degustat vedeta „Aici gândacii sunt considerați”

De asemenea, Bianca a mărturisit că timpul a fost cel care a stat în calea celor doi, întrucât vedeta este axată foarte mult pe carieră. Iubitul ei fiind la distanță, cei doi nu au avut suficient timp de petrecut împreună.

„Nu am regrete pentru că am încercat ce am dorit să încerc. Tot timpul am alergat după dragoste, dar mi-am dat seama că stabilitatea financiară este mult mai importantă. Să ai un cămin și ulterior vor veni și lucrurile. La 24 de ani cel mai bine este să mă axez pe școală, pe cele două joburi și pe familie”, a mai dezvăluit Bianca Comănici.

Potrivit brunetei, Joni a încercat să o convingă să renunțe la aceasta decizia de a se despărți, însă Bianca nu a cedat rugăminților. Cei doi s-au cunoscut pe TikTok în urmă cu patru luni.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.