Bianca Comănici, pregătită să fie mămică?! Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a făcut primele declarații despre copil și noul iubit

Autor: Diana Tilă

Bianca Comănici, pregătită să fie mămică?!

Sursa: Instagram Bianca Comănici

Bianca Comănici este pregătită să devină mămică? Iată ce a declarat fosta concurentă de la Puterea Dragostei pe rețelele sociale.

Bianca Comănici a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la Puterea dragostei. Tânăra a reușit să căștige primele sezoane ale show-ului, dar a reușit să ajungă și la inimile telespectatorilor, care continuă să o urmărească pe rețelele de sociale. Oamenii abia așteaptă să afle când va deveni mămică.

Citeste si: Bianca Comanici a dat vestea cea mare: "Imi ofera adrenalina si senzatii tari!" Cine este barbatul secret din viata ei

Bianca Comănici, pregătită să fie mămică?!

Bianca Comănici a devenit cunoscută în România după emisiunea Puterea dragostei, unde a reușit să cucerească inimile telespectatorilor. Bruneta a reușit să strângă o comunitate destul de mare pe rețelele sociale, iar acum are mii de admiratori care doresc să afle tot ce se întâmplă în viața ei.

Recent, fosta concurentă de la Puterea dragostei a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, și, așa cum era de aşteptat, unii dintre fani și-au dorit să afle mai multe informații despre viața ei persoanală, dar

și profesională.

"Cum ești în perioada asta de mercur retrograd?", "Cum este să locuiești singură?", "Crezi în iubire la distanță?", "Te-ai vaccinat sau te-ai gândit?", "Tu la ce lucrezi?", au fost o parte dintre întrebările pe care le-a primit bruneta.

Citeste si: Bianca Comanici a vrut sa fuga din casa Puterea dragostei. Cum a reactionat Livian, fostul ei iubit, cand a afla ca a facut videochat. REACTIA uluitoare a Andreei Pirui

Însă, o persoană a decis să nu îi pună o întrebare, ci să spună cum și-a dori să o vadă în viitor pe Bianca.

"Nu este  întrebare...dar tare aș vrea să te văd cu un bebe în brațe...ai fi o mamă super", i-a spus un internaut

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se știe de mult faptul că Bianca Comănici vrea să aibă o familie și să devină mămică de tânără, însă iată ce a răspuns bruneta.

"Chiar apreciez mult cuvintele. Însă, consider că mai durează, mult. Din păcate, pentru că simt că mai am foarte multe lucruri de făcut. Așa, să nu fiu mamă.", a mărturisit Bianca.

Bianca Comănici, detalii despre noul iubit

Bianca Comănici a rămas în atenția publicului după ce a participat la emisiunea Puterea dragostei, iar urmăritorii ei doresc să știe cât mai multe despre viața ei personală. Astfel, în aceeași sesiune de întrebări și răspunsuri, unul dintre internuați a dorit să afle mai multe despre iubitul brunetei.

"Poți să ni-l arăți pe iubitul tău sau măcar un indiciu să ne dai? Dacă vrei, bineînțeles.",

a întrebat-o un admirator pe Bianca.

Citeste si: Bianca Comanici si Livian Pop, din nou impreuna! Cum au fost surprinsi cei doi castigatori Puterea dragostei

Admiratorii tinerei abia așteaptă să afle cine va fi bărbatul care îi va pune lacăt la inimă, mai ales că până acum fosta concurentă de la Puterea dragostei a avut o viață amoroasă destul de tumultoasă, care i-a lăsat răni adânci. 

Bruneta a făcut noi dezvăluiri în ceea ce privește situația ei amoaroasă. Tânăra a spus că în acest moment nu există un bărbat în viața ei.

"Nu am iubit", a fost răspunsul Biancăi Comănici.

Amintim că Bianca Comănici avut o relație tumultuoasă cu Livian Pop.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.