Bianca Comănici, prima reacție după ce Livian a lansat melodia "Caracter pervers." Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a spus totul: "Sunt tristă. E omul pe care l-am iubit... "

Author: Amalia Georgescu
Bianca Comănici, fosta concurentă de la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Noua melodie lansată de Livian a stârnit o mulțime de controverse în mediul online. Cum a reacționat Bianca Comănici după ce a ascultat versurile?

Livian, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a lansat o melodie în care a vorbit despre falsitate, minciună, dar și despre o poveste de iubire bazată doar pe interes. Deși nu a spus clar că face referire la Bianca Comănici, toți cei care au ascultat versurile au făcut legătura, fiind aproape convinși că prin aceste versuri, Livian nu a făcut altceva decât să își spună povestea.

Ce mesaj a transmis Bianca Comănici după ce noua piesă a lui Livian a apărut pe internet?

La scurt timp după ce Livian a lansat piesa "Caracter pervers", Bianca Comănici a postat un mesaj pe contul personal de instagram. Aceasta a recunoscut că încă îl iubește pe Livian și că, deși acesta afirmă că este fericit, ea vede tristețea din ochii lui. Mai mult decât atât, Bianca și-a îndemnat prietenii virtuali să îl susțină pe Livian și să îi asculte noua melodie.

Citeste si: Motiv de sărbătoare pentru Bianca Comănici. Și-a făcut curaj și a făcut anunțul!

"Privindu-l pe el în ochi veți vedea că există tristețe în suflet. Sunt tristă. E omul pe care l-am iubit în cea mai grea perioadă a vieții. Încă îl iubesc, îl vreau fericit. Dacă el este fericit, și eu sunt. Vreau să-l ajutăm pentru că e singurul om pe care l-am avut alături, nu mi-a greșit cu nimic și merită răsplătit tot binele.

Vă rog să îi ascultați piesa, să comentați strict despre melodie, indiferent de părere. Iar legat de mine, sunt foarte bine!", a scris Bianca Comănici pe instagram.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Bianca Comănici, primar pentru o zi. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dezvăluit ce schimbări ar face în orașul ei

Reacția Biancăi vine la scurt timp după ce Livian a anunțat că va spune tot adevărul despre ea și despre despărțirea lor, dar doar dacă piesa va ajunge pe locul 3 în trending și va strânge 40,000 de like-uri. Livian nu s-a ferit să o atace pe Bianca, acesta acuzând-o pe fosta lui iubită că i-a îndemnat pe cei din online să îl denigreze.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei 3, adevărul despre plecarea din competiție: „Am făcut ce au vrut...”