Bianca Comănici, prima reacție după ce Ștefania a spus că fost agresată de fostul iubit: "Dacă mi s-ar întâmpla mie..." Ce dezvăluiri a făcut?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 21 oct 2020, 12:45
Bianca Comănici și Ștefania, foste concurente la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Bianca Comănici s-a implicat și ea în scandalul care a șocat pe toată lumea. Ce spune fosta concurentă de la Puterea Dragostei despre drama Ștefaniei?

Ștefania, fostă concurentă la Puterea Dragostei, se pare că a trecut prin momente grele în urmă cu mai mult timp, atunci când fostul iubit a agresat-o fizic. Informațiile au ieșit la iveală abia acum, Ștefania vorbind public despre drama pe care a trăit-o la momentul respectiv.

Cum ar fi reacționat Bianca Comănici dacă ar fi fost în situația Ștefaniei?

Recent s-a aflat că Ștefania ar fi fost bătută și tunsă de fostul iubit, fotografiile cu ea fiind făcute publice în cadrul unei emisiuni de televiziune. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a confirmat cele întâmplate, dar nu a dezvăluit cine este persoana care i-a făcut rău, preferând să spună că este vorba despre un fost iubit. 

Povestea ei a șocat pe toată lumea, iar acum, Bianca Comănici a dezvăluit că a știut despre drama Ștefaniei înainte ca informațiile să apară la tv.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a criticat dur gestul făcut de fostul iubit al Ștefaniei și a spus că dacă ar fi fost pusă în aceeași situație, cu siguranță nu ar fi ales să tacă, ci ar fi cerut ajutorul celor din jur, astfel încât vinovatul să fie pedepsit.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Livian a reacționat după ce s-a aflat ca Ștefania a fost bătută de fostul iubit: "De ce nu au luat atitudine când..."

"Nu am vorbit despre subiectul ăsta, însă știam, eu am știut. Nu știam că a fost vorba despre o bătaie, știam doar că ea era tunsă scurt și atunci am întrebat mai multe persoane că știu că își iubea foarte mult părul, îl avea lung, brunet, des și atunci mi s-a spus că a fost tunsă.

Pe parcurs am aflat că este vorba despre un bărbat.(...). Este o dramă pe care ea a ținut-o ascunsă mult timp, cred că s-a întâmplat acum un an și ceva. Poate că acum s-a vindecat puțin pentru că a reușit să discute despre subiectul ăsta și a mai scăpat de teama aia, nu știu exact de ce s-a întâmplat, nu am întrebat prea multe pentru că era vorba despre relația lor, nu puteam să intru așa cu bocancii în viața lor, însă știu că ambii au greșit.
Nu sunt de acord cu așa ceva, niciodată un bărbat nu ar trebui să facă așa ceva.(...). Eu nu aș fi tăcut, dacă mie mi s-ar întâmpla o chestie de genul ăsta, în momentul ăsta, eu în secunda doi aș spune să mă audă toată lumea, nu aș putea să țin în mine și un astfel de agresor să fie încă în libertate. Nu pot să încurajez un astfel de comportament."
, a spus Bianca Comănici într-un interviu pentru wowbiz.ro.

Citeste si: Plusica, prima reactie dupa ce Stefania a fost batuta si mutilata de Adelin: ''Stiam de mult si vreau doar sa zic...''

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.