Bianca Comanici, primele declaratii dupa a aparut informatia ca ar fi INSARCINATA cu Livian: ''Exista un motiv pentru care...''

Autor: Oana Iosif
Actualizat: 14 sep 2020, 15:34

Bianca si Livian s-au despartit in urma cu cateva luni, desi toata lumea spera ca ei sa se impace.

Bianca si Livian sunt castigatorii ''Puterea dragostei'' sezonul 2. Acestia i-au convins pe oamenii de acasa ca merita sa castige, insa se pare ca relatia lor nu a trecut testul timpului. 

Este sau nu Bianca gravida cu Livian?

In ultimele zile au aparut mai multe comentarii in care oamenii o intrebau pe Bianca daca este gravida. Se pare ca informatia ar fi aparut in mediul online pe unele pagini de sustinere, insa nu este nimic oficial.

Poate fi un simplu zvon sau poate fi adevarat, Bianca nu a confirmat nimic inca. Desi nu a spus nimic despre sarcina, Bianca nu a ramas indiferenta la postarile facute de Livian alaturi de noua sa iubita. 

Citeste si: Bianca, furioasa pe Livian a transmis un mesaj clar: ''Singurul barbat langa care...''

Bianca a postat un mesaj cu subinteles si dedicatie pentru Livian. Iata ce a scris Bianca pe o retea de socializare:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

''Exista o poveste in spatele fiecarei persoane. Exista un motiv pentru care oamenii sunt asa cum sunt. Gandeste-te la asta inainte sa judeci pe cineva'', este mesajul postat de Bianca. 

Ce face Bianca dupa despartirea de Livian

Bianca incearca sa isi revina dupa despartirea de Livian. Se pare ca bruneta este dezamagita de comportamentul celui pe care il idolatriza.

Acesta a sarit imediat in bratele Florentinei, ba mai mult, se pare ca o perioada, Livian a jucat la doua capete. Asta in timp ce el ii ''scotea'' ochii acesteia ca se bucura de cadourile primite de la fanii si sustinatorii ei. Se pare ca Livian nu a fost sincer in totalitate, lucru care a suparat-o cel mai mult pe castigatoarea Puterea dragostei. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 14 septembrie- A doua parte- VIDEO. Cu cine a dansat Seba, noul concurent? A făcut furori în casa fetelor!

Citeste si: Bianca, furioasa pe Livian a transmis un mesaj clar: ''Singurul barbat langa care...''

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.