Bianca Comănici, primele dezvăluiri despre intervenția estetică la care a apelat. Ce schimbare și-a făcut vedeta: ”Sunt șocată...”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 22 iul 2022, 12:50
Bianca Comănici, primele dezvăluiri după interventia estetică

Bianca Comănici a făcut primele dezvăluiri după intervenția estetică pe care și-a făcut-o. Ce intervenție și-a făcut fosta concurentă de la Puterea dragostei.

Bianca Comănici a apelat de curând la serviciile medicului estetician. Fosta concurentă de la Puterea dragostei și-a dorit o schimbare și nu s-a dat înlături să o facă. Ce schimbare și-a făcut Bianca Comănici?

Bianca Comănici a apelat la medicul estetician pentru o schimbare

Fosta concurentă de la Puterea dragostei s-a hotărât să-și facă o schimbare. Încă de pe vremea când era concurentă în emisiunea de la Kanal D, bruneta își dorea să-și mărească sânii.

Bianca a prins, în sfârșit, curaj și și-a făcut intervenția estetică mult visată.

Bianca Comănici a făcut un vlog în care a povestit cu lux de amănunte despre intervenția la care a fost supusă și cum se simte după operație.

Câștigătoarea celor două sezoane ale emisiunii Puterea dragostei a mărturisit că nu are niciun fel de problemă după operație și se simte foarte bine.

Momentan nu are dureri, dar nu știe cum va fi în următoarele ziele când efectul anesteziei va dispărea.

”Nu am niciun fel de problemă, singura e că am gâtul cam uscat, dar operația este gata. Sunt gata, pregătită de viață. Nu mă doare nimic, simt o febră musculară, dar foarte puțin, dacă vorbesc prea mult sau dacă respir mai profund. Nu am niciun fel de problemă, sunt șocată.

Nu simt durere, n-am nimic, aș putea să mă ridic să plec. Sunt foarte mulțumită până acum, știu că multe fete întâmpină dureri imediat după.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

N-am de unde să știu zilele următoare. Ce pot să zic mai multe...n-am ce să reproșez mai mult. Doamne ajută. Aveți grijă de voi”, a povestit Bianca Comănici, pe patul de spital, imediat după intervenția chirurgicală.

Citeste si: Bianca Comănici, o nouă operație estetică. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei este complet schimbată: „De când am deschis ochii...”

Bianca Comănici, primele imagini după mărirea de sâni

Bruneta a publicat primele imagini după intervenția estetică la care a apelat. Vedeta se simte mai bine ca niciodată și le promite fanilor ei că va reveni cu mai multe detalii despre această intervenție într-un vlog viitor. Bianca a postat mai multe poze pe rețelele de socializare, după intervenția făcută.

Citeste si: Bianca Comănici și-a făcut primul tatuaj. Ce semnificație are modelul ales

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.