Bianca Comanici, prinsa cu minciuna! Ce au observat fanii ei! Te asteptai?

Author: O.P.
Actualizat: 27 ian 2021, 11:45

Bianca Comanici a fost prinsa cu minciuna pe o retea de socializare. Cum au reactionat fanii atunci cand au vazut ce a zis aceasta.

Bianca Comanici, prinsa cu minciuna de fani chiar pe o retea de socializare. Indragita concurenta le-a spus fanilor faptul ca a venit nemachiata la plaja, dar in fotografie se vede clar faptul ca poarta machiaj. Un adevarat val de comentarii a venit peste aceasta, acuzand-o ca a mintit. 

Citeste si: Fotografia care i-a înfuriat pe urmăritorii Biancăi de la "Puterea Dragostei". Ce detaliu i-a deranjat?

Bianca Comanici a fost prinsa cu minciuna pe o retea de socializare.

Bianca a postat o fotografie cu care si-a pus toti fanii pe jar. Desi sustine ca nu s-a machiat la plaja, fanii vad altceva in imaginea postata de aceasta. Iata ce explicatii a dat Bianca dupa ce a fost prinsa cu minciuna: 

Citeste si: Livian, la un pas de moarte. Ce a pățit concurentul de la "Puterea Dragostei"?

Bianca Comănici: "Livian are câte femei vrea el"

Bianca și Livian nu mai formează un cuplu, dar asta nu o împiedică pe concurenta de la" Puterea Dragostei" să facă mici crize de gelozie. Ce replică acidă i-a dat unei urmăritoare?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Bianca și Livian trăiesc o poveste de dragoste care pentru unele persoane este aproape imposibil de înțeles. Deși au sentimente unul pentru celălalt și nu ezită să arate acest lucru în public, cei doi nu formează un cuplu, Livian refuzând să se mai împace cu Bianca.

Bianca i-a luat apărarea de foarte multe ori lui Livian, mai ales atunci când prietenii ei de pe instagram îl judecau pentru felul în care se comportă cu ea.

Eforturile pe care Bianca le-a făcut până în prezent nu l-au convins pe Livian să mai dea o șansă poveștii lor de iubire, astfel că cei doi sunt în continuare despărțiți. Cu toate acestea, între ei s-a produs o ușoară apropiere. 

Recent, Bianca a făcut un live pe canalul ei de Youtube prin care a vrut să interacționeze cu cei ce o urmăresc. Dacă unele comentarii au fost pe placul concurentei de la" Puterea Dragostei", au fost și persoane care au reușit să o enerveze la culme.

S-a întâmplat acest lucru în momentul în care o femeie i-a vorbit Biancăi despre femeile din viața lui Livian, spunându-i că acesta poate avea pe oricine, având în vedere că este un bărbat singur.

Așa cum era de așteptat, această remarcă a deranjat-o foarte tare pe Bianca, iar concurenta de la" Puterea Dragostei" nu a rezistat și i-a dat replica celei care a făcut comentariul.

"Livian are câte femei vrea el, dar totuși stă doar cu mine. Cum facem?", a fost replica acidă pe care Bianca i-a dat-o unei femei în timpul live-ului pe care l-a făcut pe canalul ei de Youtube.

Se pare că Bianca are foarte multă încredere în Livian și în sentimentele acestuia pentru ea, motiv pentru care refuză să creadă că acesta s-ar putea apropia de o altă femeie.