Bianca Comanici, raspuns pentru Andreea Mantea! Ce i-a transmis aceasta fostei prezentatoare ''Puterea dragostei''

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 06 oct 2020, 17:23
Bianca Comanici si Andreea Mantea

Livian si Bianca, castigatorii celui de-al doilea sezon al emisiunii Puterea Dragostei, s-au despartit. Se pare ca de aceasta data nu mai sunt sanse de impacare pentru celebrul cuplu.

Bianca, fosta concurenta de la ”Puterea Dragostei”  sufera foarte mult in urma despartirii de Livian si a marturisit cat de greu ii este sa inteleaga de ce s-a ajuns in acest punct. Andreea Mantea  a incurajat-o pe Bianca Comanici dupa despartire, prezentatoarea Tv i-a oferit sfaturi pretioase brunetei. I-a spus ca are viața înainte, are un drum foarte important de parcurs si ca este abia la început.

Ce mesaj i-a transmis Andreea Mantea fostei concurente de la Puterea Dragostei

Nu știu dacă a jucat sau nu teatru Livian. Cred că sunt niște lucruri mult mai importante, lucruri pe care nu le știm cu siguranță. Mă rog, poate că eu le știu, niște lucruri pe care ei nu le-au lăsat la suprafață. Ei le știu mai bine și cumva, poate că ei aveau nevoie de această pauză.

Consider că Bianca are viața înainte, are un drum foarte important de parcurs, este abia la început și consider că poate i-a făcut bine această despărțire, pentru că ea nu ar trebuie să se agațe de cineva sau nu ar trebui să își dorească să depindă atât de mult.

Mi-aș dori să își revină, să se ridice și să își descopere menirea, să își vadă de drum și abia să vadă ce și cum, pentru că este tânără și are tot timpul din lume.

Iar Livian este băiat, și-a descoperit menirea, știe ce să facă, ar trebui cumva să îi susținem pe amândoi separat și să sperăm într-o prietenie dacă nu într-o împăcare. Pentru că nu ai de unde ști, ce ți-e scris, ți-e pus în frunte, nu ai cum să te pui de-a curmezișul, că nu ai cum, nu ai ce face. Eu vreau să îi susțin pe toți, dar doar atât, să nu arunce cu noroi unii în ceilalți, vreau să fiu mândră de voi, v-am mai zis.
Atât, trebuie să meargă cu capul drept pe stradă, în rest, ducă-se toate”
, a spus Andreea Mantea pentru wowbiz.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca Comanici i-a transmis un mesaj Andreei Mantea

Bianca Comanici o apreciaza foarte mult pe Andreea Mantea. Prezentatoarea a fost alaturi de ea si in timpul emisiunii, a incurajat-o mereu si a sfatuit-o sa mearga mai departe si sa treaca peste momentele dificile din viata ei.

Cuvintele prezentatoarei Tv i-au ajuns la inima si au incurajat-o foarte mult. Fosta concurenta de la Puterea Dragostei i-a transmis un mesaj Andreei, drept multumire pentru sfaturile pe care i le-a dat. 

"Un om special in vietile tuturor", a scris Bianca intr-un story pe Instagram.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.