Bianca Comănici s-a îndrăgostit: „Îmi vine să îmi iau bilet și să mă duc după el!” Cine este bărbatul care i-a atras atenția?

Autor: Amalia Georgescu
Bianca Comănici, fosta concurentă de la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Bianca Comănici este singură de mai multe luni, astfel că anunțul ei a luat pe toată lumea prin surprindere. Cum arată bărbatul de care s-a îndrăgostit la prima vedere?

Bianca Comănici și-a propus ca în 2021 să se concentreze pe carieră, dar și pe dezvoltarea ei personală, astfel că a uitat de iubire și a preferat să nu se mai implice în nicio relație de cuplu după separarea de Livian, chiar dacă a recunoscut că au mai existat bărbați care au curtat-o. Într-o postare pe instagram, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dezvăluit că există un bărbat care i-a atras atenția și de care s-a îndrăgostit la prima vedere.

Despre cine este vorba?

Bianca Comănici, anunț șoc: „Așa frumusețe de bărbat nu am văzut în viața mea.” Cine a cucerit-o?

Bianca Comănici nu s-a mai afișat în prezența niciunui bărbat după ce ea și Livian au decis să se despartă definitiv. După ce au pus punct relației, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a ținut să precizeze că își dorește să se vindece complet înainte de a se implica într-o nouă relație, lucru pe care l-a și făcut, astfel că de luni bune este singură, încercând să se concentreze mai mult pe carieră.

Citeste si: Bianca Comănici este însărcinată? Ce anunţ a făcut fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Având în vedere că nu a mai vorbit despre iubire în ultima perioadă, Bianca Comănici a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat că este interesată de un bărbat pe care l-a remarcat pe TikTok. Chiar dacă nu îl cunoaște personal, fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu s-a ferit să spună că s-a îndrăgostit de aspectul fizic al acestuia, în ciuda faptului că până acum, în relațiile anterioare, nu a pus accentul pe

acest aspect.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Măi, oameni buni, știți că nu sunt eu genul să mă îndrăgostesc așa de aspectul fizic, dar să dea Dumnezeu...așa

frumusețe de bărbat nu am văzut în viața mea. Deci mă uit, mă uit pe TikTok la ce postează și îmi vine să îmi iau bilet să mă duc fix după el. De unde o fi, Doamne, băiatul ăsta? Îmi sclipesc și ochii.”, a spus Bianca Comănici într-un story postat pe contul personal de instagram. 

Citeste si: Livian, mesaj pentru Bianca Comănici? Fostul concurent de la Puterea Dragostei a spus totul fără rețineri: „Mereu mă vei iubi!”

Viața Biancăi Comănici s-a schimbat radical în ultimele luni. De la concurentă într-o emisiune de televiziune, aceasta a ajuns să prezinte două emisiuni în mediul online, astfel că din punct de vedere profesional a ajuns exact acolo unde a visat.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.