Bianca Comănici s-a infectat cu Covid-19. Cum se simte fosta concurentă de la Puterea dragostei: ”Am aflat că e Omicron”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 18 oct 2022, 13:35

Bianca Comănici s-a infectat cu Covid-19

Sursa: Wowbiz.ro

Bianca Comănici a fost diagnosticată cu Covid-19. Fosta concurentă de la ”Puterea dragostei” a dezvăluită că nu se simte deloc bine de câteva zile.

Bianca Comănici a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente de la ”Puterea dragostei”. Aceasta le-a ajuns foarte repede la suflet celor de acasă, care au votat-o într-un număr foarte mare, astfel a reușit să câștige primele două sezoane ale show-ului matrimonial de la Kanal D. Deși nu mai apare pe micul ecran, Bianca își continuă activitatea în mediul online, acolo unde prezintă emisiunea ”Bărbați vs Femei” alături de Ștefan Ciuculescu.

Starea de spirit a brunetei nu este prea bună, după ce a fost depistată pozitiv cu Covid-19, motiv pentru care a lipsit și de la filmări.

Cum se simte Bianca Comănici, după ce a fost diagnosticată cu Covid-19

Potrivit Wowbiz.ro, în urmă cu câteva zile, Bianca Comănici și-a anunțat fanii din mediul online, acolo unde este foarte activă, că va lua o pauză pentru câteva zile, însă nu a spus care este motivul.

În cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de Ștefan Ciuculescu, Bianca Comănici a intrat în direct, prin video call, și a explicat care este adevăratul motiv pentru care absentează din mediul online.

Bianca Comănici a dezvăluit în cadrul emisiunii online ”Bărbați vs Femei” că nu este alături de colegul ei pentru că a fost depistată cu Covid-19, iar în urma simptomelor pe care le are este posibil să fie infectată cu noua variantă Omicron.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bianca Comănici e pe cai mari. Frumoasa prezentatoare, lovitură de grație în mediul online

”Mă bucur mult că a venit plăcuța și la noi. Am muncit mult și noi și toată comunitatea să fim cât mai mulți. Îmi pare extrem de rău că nu sunt lângă tine. Din păcate, oamenii nu știu ce se întâmplă cu mine. Am lipsit puțin de pe social media, din cauza faptului că nu m-am simțit deloc bine. Sunt însărcinată cu Ștefan (n. red. gluma făcută de Bianca).

Nu, eu sunt doar o fire foarte pozitivă. Din păcate, am COVID. Duminică am aflat, dimineața. Starea de rău o am deja de câteva zile. Pe 13 ianuarie am pus un story în care am pus că mă simt bine și nu înțelegeam de ce. Ulterior am aflat că am COVID. Am făcut test pentru siguranță, pentru că ieri am avut filmări de făcut, iar testul a ieșit pozitiv.(...)

Ieri m-am simțit puțin mai bine, dar astăzi m-am simțit din nou rău. Mi-am dorit astăzi să fiu alături de voi. Am simțit că anumite persoane s-au gândit într-adevăr la mine, chiar daca nu știau ce s-a întâmplat. Sunt vaccinată și am citit simptomele pe internet și ar putea fi Omicron”,   a declarat Bianca Comănici, potrivit Wowbiz.ro.

Citeste si: Marinescu, fostul concurent de la Puterea dragostei, s-a întors în emisiune! Cum au reacționat fetele când carismaticul tânăr și-a făcut apariția în casa iubirii!

 

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.